VĂ€lkommen till SSG

Welcome to SSG

(english below)

Vad roligt att du Àr hÀr! Vi ser gÀrna att du registrerar dig pÄ hemsidan sÄ att du fÄr mer tillgÄng till vad som hÀnder och du fÄr Àven tillgÄng till forumet.

Hi! Nice to see you here. We would love it if you registered an account for this page. This will give you access to what is going on, and also give you access to the forums.

If you want to contact us in anyway, please register and send a PM to Kalle.

Tack!

Welcome

Vilka Àr SSG?

SSG grundades 2009 och Àr en stabil och vÀletablerad ArmA-klan med bÄda fötterna pÄ jorden. Vi Àr inriktade pÄ taktisk realism med ett stenhÄrt gameface under operationerna men med en vÀlkomnande och avslappnad stÀmning utanför spel.

Vi lÄnar till viss mÄn rutiner och arbetssÀtt frÄn verkligheten som vi sedan har anpassat till att fungera i spelet med fokus pÄ spelnöje och effektivitet. Vi Àr dock inte intresserade av hur nÄgonting görs i verkligheten om det begrÀnsar oss istÀllet för att lÀgga till spelglÀdje.

Vi spelar ofta i komplexa och krÀvande situationer. För att bÀst lösa de uppgifterna trÀnar vi varje onsdag personlig fÀrdighet, stridsteknik, kommunikation och samarbete med hjÀlp av vÄra instruktörer och chefer. Dessa trÀningar syftar till att utveckla oss bÄde pÄ spelar-, grupp-, plutons- och kompaninivÄ.

Vi anvÀnder ett hierarkiskt system bÄde i spelet och utanför. Det Àr dock inte samma personer som styr i spelet och utanför - Plutonledning och Klanledning Àr sÀrskilda ansvarsomrÄden. Vi har ansvar uppdelat pÄ ett flertal grupper som jobbar mot att förbÀttra spelupplevelsen och driva klanen framÄt. Det Àr dock fritt för varje medlem att komma med förbÀttringsförslag till gagn för klanen bÄde i spelsÀtt, utrustning och addons - vi uppmuntrar engagemang.

Vi brukar övervÀgande anvÀnda svensk utrustning och material men Àr inte ovana till att Àven nyttja material frÄn andra lÀnder om vi bedömer att detta Àr positivt för spelupplevelsen.

Vill du spela med oss?

[ Klicka hÀr ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du mÄste ha en fungerande epost-adress.

Operation: Tanjung Baypostat av Enfisk, 2018-11-30 21:17


Operation: Tanjung Bay
större bilder

SITREP
Efter OP Savage Waves var lÀget i regionen Pulau stabilt ett tag. Ett par veckor efter hÀndelserna kring Savage Waves fick kompani Sierra Lima order om att flytta över till annan plats i vÀrlden och för att ta deras plats tog istÀllet Royal Army Corps of Sahrani (RAX) plats pÄ öarna för att försöka hÄlla ordning. DÄ Sverige inte Àr med i NATO samt problemet med sprÄkförbistringen dÄ engelskakunskaperna Àr nÄgot lÄga i Sahrani ledde till att gick kommunikationen inte helt optimalt i sjÀlva överlÀmnadet. C:a en vecka fördrev dÀr ingen riktigt vaktade öarna. Under den tiden passade grann-ö-riket Virgentina pÄ att krÀnka grÀnsen och invadera Pulau i syfte att öka sitt territorium och slÄ ut nyckelindustri för sin frÀmsta ekonomiska konkurrent.
ALL ÄRA ÅT VIRGENTINA!

BRIEF
Vi har invaderat grannlandet Pulau dÀr vi blivit beordrade att slÄ ut infrastruktur samt viktiga industrier. VÄrt kompani har fÄtt i uppdrag att beslagta sjukvÄrdsfordon för vÄr egen del kring ett sjukhus samt destruera sjukhuset dÄ det...
LĂ€s mer »

Operation Invictuspostat av Kalle, 2018-11-25 13:49

Operation InvictusSITREP
Efter att SSG lokaliserat fiendens insurgentbas och bekÀmpat denna i omrÄdet bekrÀftades det att det faktiskt var Rysk-Polska reguljÀra soldater som befann sig i omrÄdet och bedrev sabotage och span. I samband med att vi framryckte och hotade fiendens dolda bas i omrÄdet tog vi kraftigt artilleribeskjutning frÄn Tysk-Polska grÀnsen och fienden började avancera in pÄ Tysk mark med motiveringen att de som fredsbevarande styrka skulle stoppa aggressionerna mot Rysk-polska befolkningen som bor i Rosche. Tyska förband bedrev initialt försvarsstrid runt Schwemlitz men dÄ inga förstÀrkningar kunde skickas pga hotet i luftrummet fick dessa falla tillbaks. Fienden har pressat inÄt landet och fokuserat sina största trupper mot nordvÀstra delen av Rosche men har Àven rört sig ned mot den största staden i omrÄdet, Àven den kallad Rosche.

SSG har efter artilleribeskjutningen fallit tillbaks till flygplatsen för att ta hand om sina skadade och fylla pÄ material och Àr nu redo att Äter röra sig ut i fÀlt för att slÄ mot fienden.

BRIEFING
SSGs uppgift i omrÄdet Àr att röra sig till östra delen av Rosche ...
LĂ€s mer »

WW2 TvT: Battle of HakamÀki - 181209

Viktor:
Battle of HakamÀki

Vi har blivit inbjudna till Andra VÀrldskrivet TvT dÀr vÄra vÀnner Arma Finland Àr vÀrdar. Det kommer bli c:a 150 pers frÄn ett helt gÀng communities, sÄ det Àr himla coolt.

Sista anmÀlningsdag kommer preliminÀrt vara 2:a december, detta för att vi mÄste veta hur mÄnga platser vi ska paxa Ät oss. Det Àr ibland möjligt att sÀtta upp folk pÄ reserv osv, men om ni vill ha en plats se till att anmÀla er i tid. GÀrna redan nu!

Ni anmÀler er pÄ samma sÀtt som vanligt med gröna knappen uppe till höger.

HÀr Àr rostern:
[url=https://docs.google.com/spreadsheets/d/1eaybH_UvaEUIGUqXv-GD1B-80UpREzcraTXPIwa3v8I/edit#gid=0]SSG - Battle of HakamÀki roster

We have a WW2 TVT event coming up.
It will be held on 9th of December 18:30 CET (vÄr tid)
Player count will be around 150 players from different communities.

We will likely be playing 1 mission with respawn and if time permits, another with single life. The missions are set in the continuation war. Between Finnish and Soviet forces.

Mods:
AFI mods,
TFAR,
ACE,
IF,
Northern Fronts,
Ihantala terrain
Mods will be shared via AFISYCN, you can distribute them however y...
LĂ€s mer »

Operation Tridentpostat av Kalle, 2018-11-17 22:13

Operation Tridenthttps://i.imgur.com/hJ8jMW0.mp4
SITREP
Svensk trupp har blivit placerade i Rosche, Tyskland i en kritisk period dÀr vÀlförsörjda rebellstyrkor har dykt upp i landet och försöker utropa sjÀlvstÀndighet. Initiativet stöttas av Rysk-polska alliansen som pÄstÄr att alla agressioner emot deras folkgrupper i landet kommer att besvaras och att de Àr beredda att skicka in trupper pÄ Tysk mark i fredsbevarande syfte. Stora mÀngder ryska-polska trupper har placerats pÄ grÀnsen bara 2 mil frÄn Rosche.
Det misstÀnks vara rysk personal som befinner sig i landet och bedriver sabotage mot viktig infrastruktur och sprida propaganda men det saknas klara bevis och dÄ anklagelserna slÄs tillbaks att Rysk-Polska ambassaden sÄ har de ej kunnat gÄ vidare.

SSG har placerats vid flygplatsen och assisterar Tyska armén med patrullering och försörjning av material. VÄra flygförband har Àven kallats in i syfte att bedriva span och lokalisera fiendens bas i omrÄdet.

Större delen av den civila befolkningen har lÀmnat omrÄdet dÄ de vart rÀdda för en v...
LĂ€s mer »

Operation: Petersburg (Av Grimzone)postat av Enfisk, 2018-11-11 11:57


Operation: Petersburg (Av Grimzone)
större bilder

SITREP
Rysslands ekonomi har blomstrat i snart 15 Är tack vare den vÀxande vapenindustrin och handelsavtalen med Nordeuropa, NATO ser detta som ett stort hot mot vÀrldsfreden och har pÄbörjat en stor operation om att sÀtta St.Petersburg ur spel och slÄ ut vÄr viktigaste handelsstad. Genom att belÀgra St.Petersburg och svÀlta staden hoppas NATO pÄ att strypa landets framfart mot att bli den nya vÀrldsmakten.

VÄr överbefÀlhavare Konstantin Vasiljev har lyckats fÄtt med sig landets ledare till att göra ett luftanfall in mot den lilla staden Ruha i Finland för att hota logistikförsörjningen som kommer frÄn den större staden Vasa, lyckas vi förstöra Finlands och framförallt NATO:s materiell försörjning som Äker mellan Vasa och Ruha sÄ har vi goda chanser att upphÀva den belÀgringen vi utsÀtts för.
BRIEF

Plutonens uppgift Àr att bedriva störstrid för att hindra förnödenheter, förstÀrkning och ammunition att nÄ fram till NATO styrkornas frontlinje. VÀst om FOB Derkhoff (Obj Bezotkatnyy) Äker konvojer regelbundet, dessa skall...
LĂ€s mer »
đŸ€¶ Teamspeak 3