Välkommen till SSG

Welcome to SSG

(english below)

Vad roligt att du är här! Vi ser gärna att du registrerar dig på hemsidan så att du får mer tillgång till vad som händer och du får även tillgång till forumet.

Hi! Nice to see you here. We would love it if you registered an account for this page. This will give you access to what is going on, and also give you access to the forums.

If you want to contact us in anyway, please register and send a PM to Kalle.

Tack!

Welcome

Vilka är SSG?

SSG grundades 2009 och är en stabil och väletablerad ArmA-klan med båda fötterna på jorden. Vi är inriktade på taktisk realism med ett stenhårt gameface under operationerna men med en välkomnande och avslappnad stämning utanför spel.

Vi lånar till viss mån rutiner och arbetssätt från verkligheten som vi sedan har anpassat till att fungera i spelet med fokus på spelnöje och effektivitet. Vi är dock inte intresserade av hur någonting görs i verkligheten om det begränsar oss istället för att lägga till spelglädje.

Vi spelar ofta i komplexa och krävande situationer. För att bäst lösa de uppgifterna tränar vi varje onsdag personlig färdighet, stridsteknik, kommunikation och samarbete med hjälp av våra instruktörer och chefer. Dessa träningar syftar till att utveckla oss både på spelar-, grupp-, plutons- och kompaninivå.

Vi använder ett hierarkiskt system både i spelet och utanför. Det är dock inte samma personer som styr i spelet och utanför - Plutonledning och Klanledning är särskilda ansvarsområden. Vi har ansvar uppdelat på ett flertal grupper som jobbar mot att förbättra spelupplevelsen och driva klanen framåt. Det är dock fritt för varje medlem att komma med förbättringsförslag till gagn för klanen både i spelsätt, utrustning och addons - vi uppmuntrar engagemang.

Vi brukar övervägande använda svensk utrustning och material men är inte ovana till att även nyttja material från andra länder om vi bedömer att detta är positivt för spelupplevelsen.

Vill du spela med oss?

[ Klicka här ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du måste ha en fungerande epost-adress.

Operation: Pirater mot Diplomatipostat av Chasanjo, 2019-08-30 18:07


Operation Pirater Mot Diplomati
Situation
Ön Stratis var övergiven efter andra världskriget. När handel mellan Turkiet och Grekland eskalerade
blev transport mellan Öarna Stratis och Altis den mest trafikerade vägen.
Detta gjorde så att Pirater gjorde den övergivna ön till sitt huvudfäste.
Vi har nu fått i uppgift att utrota rörelsen.

Brief
Vår uppgift är att ta ner rörelse så fler båtar inte blir plundrade.
Vår Fob finns på södra delen av ön. Vi kommer utgå från markering utgå.
Där har vi Båtar och Warriorn.
Vårt motstånd kommer för det mesta bestå av båtar och infanteri.
Tre objektiv inga civila.Primära Objektiv

Objektiv Bror
Träningsmark och där piraterna utgår ifrån för sina egna operationer.

Objektiv Onkel
Där Piraterna bor och lever mellan sina operationer

Objektiv Syster
Konfiskera contain...
Läs mer »

Operation: Market Gardenpostat av Jonasson, 2019-08-20 23:36

Operation Market Garden


-- SITREP --
PN har äntligen bestämt sig för att slänga på ett kol när det kommer till den norr-Myrska regionen. Rebellgruppen Alnaas Aladhin Yatahaduwn aka YYS har lyckats beslagta stora ytor av mark från de Lurviska Frihetskämparna aka LDF. PN har sedan länge tillbaka haft avsikt att sätta sitt fotavtryck i konflikten, det sista strået drogs den 20/08 - 2019 då Abd al Fahd incidenten inträffade.

PN har haft samtal med ledarna av LDF angående en motattack för att slå tillbaka YYS till Lid al Shanu regionen. Kompaniet Sierra Lima har placerats vid “Al Baiueia Narrow” där det enbart sträcker sig ett par kilometer mellan gränserna för PN & LDF.

“Operation Market Garden” har fått sitt “Go-Ahead” från både PN & LDF. En gemensam attack mot YYS är förestående. Planen är att för gott eliminera hotet & konflikten i regionen efter flertal år av rädsla & skräck.

-- BRIEF --
Samtliga i Sierra Lima har fått en “...
Läs mer »

Höstterminen drar igång!postat av Kalle, 2019-08-13 23:31Hoppas alla haft en underbar semester och nu har byggt upp ett stort sug för att strida tillsammans under hösten.

Vi börjar den 25 augusti med en söndagsop så se till att anmäla er inför denna.

Som ni även ser så har vi under sommaren publicerat vår nya hemsida/forum som Smorfty lagt ned ett hästjobb med. Får passa på att ytterligare en gång tacka för hans slit!

Ser fram emot att ha en riktigt kul höst med er allihopa och välkomna er tillbaka!

Kalle - Ledningen

Sommarlov 1:a Juli till den 25:e Augustipostat av Kalle, 2019-07-01 05:401:a Juli till den 25:e Augusti

SSG går på sommarlov den 1:a Juli till och med den 25:e augusti i år. Under den perioden kör vi inga planerade träningar eller operationer.

S0 vill passa på att ge ett stort tack till samtliga medlemmar för ert engagemang och driv under den gångna säsongen och önska er alla ett härligt sommarlov!

Hoppas alla får en härlig semester och laddar batterien inför hösten! /S0

Opertaion: Riverside Cochempostat av Enfisk, 2019-06-30 12:14


Operation Riverside Cochem
De Allierade har landstigit i Normandie och säkrat füra av de fem strandremsor mellan Cabourg och Carentan. Norr om Cartentan har Amerikas 1:a division landstigit men ännu inte besegrat våra tüska bröder som ännu kämpar mot våg efter våg av amerikanska marinsoldater och fallskärmsjägare. Tiden är knapp men ännu håller försvaret av vår Atlantiska vägg! Det är bara en tidsfråga innan Panzergruppe West anländer och driver ut de Allierade i havet.

Medans de Allierades fulla krigsmakt väller in på stränderna längs med Normandies kust har Feldmarschall Rommel fått in oroväckande rapporter från Luftwaffes spaning. Den franska staden Cherbourg har fallit efter att Brittiska fallskärmsjägare ur 6:e Luftburna Divisionen, landat bakom våra linjer och kringgått försvarsverken som stått riktade ut mot den engelska kanalen. Efter Britterna intagit staden och etablerat ett brohuvud har dem påbörjat landsättning av reguljära stürkor samt lätta pansarfordon. Då försvaret av stränderna mellan Cabourg och Carentan har prioriterats har Britterna nästan obehindrat kunna marschera söder ut vilket riskerar resultera i att v...
Läs mer »
Teamspeak 3