Välkommen till SSG

Welcome to SSG

(english below)

Vad roligt att du är här! Vi ser gärna att du registrerar dig på hemsidan så att du får mer tillgång till vad som händer och du får även tillgång till forumet.

Hi! Nice to see you here. We would love it if you registered an account for this page. This will give you access to what is going on, and also give you access to the forums.

If you want to contact us in anyway, please register and send a PM to Kalle.

Tack!

Welcome

Vilka är SSG?

SSG grundades 2009 och är en stabil och väletablerad ArmA-klan med båda fötterna på jorden. Vi är inriktade på taktisk realism med ett stenhårt gameface under operationerna men med en välkomnande och avslappnad stämning utanför spel.

Vi lånar till viss mån rutiner och arbetssätt från verkligheten som vi sedan har anpassat till att fungera i spelet med fokus på spelnöje och effektivitet. Vi är dock inte intresserade av hur någonting görs i verkligheten om det begränsar oss istället för att lägga till spelglädje.

Vi spelar ofta i komplexa och krävande situationer. För att bäst lösa de uppgifterna tränar vi varje onsdag personlig färdighet, stridsteknik, kommunikation och samarbete med hjälp av våra instruktörer och chefer. Dessa träningar syftar till att utveckla oss både på spelar-, grupp-, plutons- och kompaninivå.

Vi använder ett hierarkiskt system både i spelet och utanför. Det är dock inte samma personer som styr i spelet och utanför - Plutonledning och Klanledning är särskilda ansvarsområden. Vi har ansvar uppdelat på ett flertal grupper som jobbar mot att förbättra spelupplevelsen och driva klanen framåt. Det är dock fritt för varje medlem att komma med förbättringsförslag till gagn för klanen både i spelsätt, utrustning och addons - vi uppmuntrar engagemang.

Vi brukar övervägande använda svensk utrustning och material men är inte ovana till att även nyttja material från andra länder om vi bedömer att detta är positivt för spelupplevelsen.

Vill du spela med oss?

[ Klicka här ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du måste ha en fungerande epost-adress.

Operation Malden 2035: TvT med finnarna och europa. 18/8 kl. 19:00

Viktor:
Stort TvT med AFI och ett gäng europeiska klaner. Det är dagen innan vi kör igång officiellt i klanen, så närvaro är inte obligatorisk men varmt uppmuntrad.

Operation Malden 2035

Details:

2 mission event on Saturday 18th August 17:00 Zulu (20:00 FI). Estimated players +-100.

Minimized modpac with Vanilla units and ACE3 A-medical. Downloadable through AFI-sync. Our intention is to try and lower the bar of participating in the event as low as possible.

Mods:
- ACE3
- AFI gameplay mods
- TFAR
- ST Mods

No respawn
A-medical

1 st mission details (A&D):

Airborne assault on two harbours. Defenders start out with a small unit at the AO and will be reinforced later by a QRF. Attackers assault form the south or/and east. Defenders QRF approaches from the North.2 nd mission details (A&D):

Mechanized assault on Malden airfield in North East. Defenders has an FOB and a Main AO, both must be defended throughout the mission. The defending force has laid substantial minefields in the AO to protect its flanks. The attacker force is split into Main- and Recon elements and is attacking from the South.

[img]ht...
Läs mer »

Operation: Blazing Heatstrokepostat av Enfisk, 2018-08-04 00:46


Operation: Blazing Heatstroke
större bilder

SITREP
Sedan 2006 har Sverige en permanent närvaro i Takistan. En styrka om cirka 50 personer utgör en viktig del i en bredare militär strategi tillsammans med andra krishanteringsinstrument såsom diplomati och humanitära åtgärder.

Sverige närvarar i den norra delen av Takistan mot resterna av Takistan Armed Forces (TAF) och diverse milisgrupper. Sekundära uppgifter är utbildning av den nybildade nationella armén United Forces of Takistan (UFT) samt rådgivning åt lokalpolisen i norra Takistan.

Den civila befolkningen är trötta på kriget och eländet som följer. Deras samarbetsvilja att utbyta information mot medicin och förnödenheter har kraftigt minskat på sistone. NATO:s senaste policy att bränna cannabisfält för att öka möjligheten för mindre jordbrukssamhällen att vara självförsörjande är ännu en policy i en lång rad av ändringar civilbefolkningen varken uppskattar eller har bett om.

BRIEF
Huvuddelen av Sveriges stationerade trupp har fått tilldelad uppgift att söka igenom Nagara Valley för att hitta cannabisodlingar och ...
Läs mer »

Operation Gudstjänstpostat av Chasanjo, 2018-06-23 13:57


Operation Gudstjänst
Situation

Gustav Gustavsson startade församlingen, Kyrkan av evigt undantag i Everon

Han lockade folk till kyrkan Genom att hålla ett lotteri.
Efter Lotteriet håller Gustav en predikan.
Hans skaffade sig fler och fler följeslagare.
Tack vare avlat fick han ihop mycket resurser.
Han började köpa mark, byggde hus.
Invånarna i Everon köptes ut av Gustav för långt mycket mer än vad deras mark var värd vilket gjorde att
Kyrkan av evigt undantag sakta men säkert tömde städerna på invånare och gjorde att
Nästan hela Everon fylldes av kyrkan.
Befolkningen som vägrade flytta på sig oavset vilken summa de skulle få, tog till vapen.
Det ledde till att Kyrkan av evigt undantag också tog till vapen.
Det utbröt strider mellan bägge parter. Ett smutsigt och sorligt slut för invånarna.
Kyrkan slog ut dem hårt och Tog över det som fanns kvar av Everon genom våld istället för transaktioner.
När det inte gick att lösa med diplomati får vi nu slå ut hela Organisationen.

Brief

Fob Hostmedicin ligger på flygplatsen i norr. Allt från Tyronge och upp ska vara säkrat.
Vår uppgift är att hitta Gustav G...
Läs mer »

Kampanj 15: Hidden Lionpostat av Nabel, 2018-06-05 23:26

En kampanj av: Moller, Insane_Laughter, HaTaN, Bezz, Viktor och Nabel.
Denna tråd kommer att fyllas på under kampanjens gång.
Läs mer »

OP Korrupta Riksdaler

Viktor:
Korrupta RiksdalerSitrep
United Soda Inc. flyttade in i Beketov för fem år sedan.
Med grundlön långt under en mänsklig levnadsstadard samtidigt som de gör att grundvatten nivån sjönk, utbröt demonstrationer.
United Soda Inc. anlitade privata milis styrkor för att hålla kaoset på låg nivå.
Angrepp på fabrik och regionschefer gjorde att milistyrkorna krävde mer och mer pengar
för att stå på United Soda Inc.:s sida.
Med mer pengar köpte de och tillverkade tyngre och tyngre vapen. Till slut bet de handen som matade dem och slog tillbaka.
För att finansiera sig själva så ockuperade de pumpstation och flygplatsen och tog stora summer pengar för att befolkningen skulle få nytja dessa.
United Soda Inc. har nu dragit sig ur Beketov och lämnat landet till sitt eget öde. Regeringen vädjar till UN för att få ett slut på befolkningens lidande.
Brief
Sierra Lima har etablerat en FOB med full säkerhet och sekretess. Norr om Foben ska enligt uppgifter från November vara så säkert det kan bli under omständigheterna.

OBJ KORK är Beketovs pumpstation. Från den pumpas vatten som sedan transporteras
ut till hela regionen. med mil...
Läs mer »
Teamspeak 3