Operation: Event Horizon (Av sKiii)

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarvisningsbild
Enfisk
FanjunkareFanjunkare
Inlägg: 984
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Operation: Event Horizon (Av sKiii)

Inlägg av Enfisk » lör 30 maj 2020, 16:32
Den strategiskt belägna delrepubliken Hrosi har under en längre tid haft en neutral ställning till konflikterna i de närliggande områderna. Men under de senaste åren har hela landet gått igenom en finansiell härdsmälta. Världens stormakter har påbörjat ett ekonomiskt krig om vem som har kontroll över Hrosi. USA stödjer den lokala regeringen i deras arbete för att återställa landet till sina forna glansdagar. Samtidigt som Ryssland stödjer den inhemska organisationen "Gorizont Sobytiy" (Event Horizon). EU har klassat Event Horizon som en terrororganisation. De har tidigare attackerat allt och alla som stödjer den nuvarande regeringen i landet. Och nyligen så har de utnämnt sig som de nya ledarna i Hrosi. Vilket fick regeringen att fråga om hjälp utav utländska styrkor.

Oroligheterna i landet har eskalerat markant sedan det "ekonomiska kriget" startade. Och de reguljära styrkorna har valt att satsa sina resurser i storstäderna. Räder mot transporter med matriel till de reguljära styrkorna har kunnat ske utan konsekvenser.
Event Horizon har fått obegränsad tillgång till landbyggden där de har fått bygga sig starka under flera års tid. Samtidigt som lokalbefolkningen har anslutit sig bakom dem efter sitt missnöje med den nuvarande regeringen.

Bild


SSG har varit placerade i Hrosi under flera månader, utan att få klartecken att påbörja sin operation i landet.
Vi är placerade på en Amerikansk flygbas (FOB Breaking Dawn) och har stått på standby sedan vi anlände. Men under gårdagen fick vi äntligen order om att påbörja förberedelser för ett anfall. Tanken var att vi utan fiendens vetskap skulle kunna smyga oss på fienden när de var oförberedda. Men President Dudayev hade andra planer. Och gick för 4 timmar sedan ut i ett tal till nationen och meddelade hur Event Horizon skulle tillintetgöras utav de utländska styrkor.

Larmet har precis gått och vi har fått infromation om att ett tåg har blivit stoppat av beväpnade soldater nära vår FOB. Om några andra länder sätter in sina styrkor i landet, så har Event Horizons ledare Igor Kalashnik har tidigare hotat att börja attackera internationella flygrutter och andra utländska mål i landet. Det enda vi kan göra nu är att vänta och se vad som kommer att hända. Vi har sedan tidigare planerat att slå mot flera mål i området. Förbered er väl, det lär behövas.

Bild
Igor Kalashnik - Event Horizons ledare - Medans han hånar alla som jagar honom

Bild

AO: Ruha - Delprovins Hrosi

Bild


Safir

Ett område som har sett flera räder mot tåg. Det måste finnas någon slags bas i nära anslutning som de kan utnyttja för att snabbt anfalla passerande tåg. Ett larm har precis kommit in om att ett tåg har blivit stoppat på sträckan och materiel har börjat lastas av.

-Stoppa avlastningen av materiel från tåget.
-Samt hitta basen som de anfaller ifrån.


Bild
Rubin
Massiv artilleri eld har hört från området kring Isomäki när de reguljära styrkorna har beskjutits.

- Förstör alla artilleripjäser och tillhörande ammunitions förråd.

Bild
Onyx
Detta verkar vara någonslags sambandscentral/ledningsplats för området. Vi vet inte så mycket mer.

-Undersök platsen och försök hitta information för Event Horizons framtida planer.

Bild


Bild

8st M1240 (MRAP med FBCB2 stöd)
2st Ambulanser (M113A3 samt M998A1)
1st MRZR

1st HEMT (TL)
1st M109A6 (TL)

1st UH-60 MEDEVAC
3st UH-60
1st MH-6M
1st AH-64D
1st Jas 39 Gripen

M2. Mån tumma

Användarvisningsbild
Murkelost
Sergeant (E)Sergeant (E)
Inlägg: 707
Blev medlem: tor 10 nov 2016, 23:49
Ort: Arvika
Kontakt:

Re: Operation: Event Horizon (Av sKiii)

Inlägg av Murkelost » sön 31 maj 2020, 11:28

Hoppad de flashiga apachehjälmarna är med i apachen på söndag 😎👌 annars ingen hud för main och copilot 🤡
Get to da choppah!

Skriv svar