Operation: Event Horizon 2 (Av sKiii)

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarvisningsbild
Enfisk
FanjunkareFanjunkare
Inlägg: 984
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Operation: Event Horizon 2 (Av sKiii)

Inlägg av Enfisk » sön 07 jun 2020, 11:22Bild
I det lilla landet Chernarus beläget vid svarta havet har den östeuopeiska Organisationen "Gorizont Sobytiy" (Event Horizon) sina rötter. Till en början var det en medborgarrörelse med välmenande mål om att uppnå självstyre och hålla landets rikedomar inom landet, inte att de skulle skeppas iväg till Ryssland eller andra stormakter som också styrde landet genom regeringens marionetter.

Efter en lyckad statskupp och guerillakrigsföring i många år mot de förra makthavarna kunde organisationen utse sig äntligen, som härskare över Chernarus!

En expansion in i delrepubliken Hrosi var ett naturligt nästa steg då det skulle ge tillgång till enorma resurser och en järnväg med förbindelser till centrala europa, dit Organisation kunde sälja landets resurser dyrt! Dock gick det inge vidare, EU klassade Organisationen som en terrorrörelse och skickade svenska trupper som slog ut allt vi jobbat för. Efter ett tungt bakslag och många döda bröder står vi nu här med ena foten i graven där vi började, i Chernarus. EU har skickat in ytterligare trupper i landet och har utropat att vår Organisation är nedkämpad efter att ha tagit de flesta av våra installationer i besittning och bekämpat eller gripit majoriteten av våra tappra soldater.

Bild
Vår systerpluton har blivit bekämpad, inga överlevande har kommit tillbaka till vår FOB gömd i den tunga granskogen, vi befarar det värsta, att vi är allt som återstår av vår ärade Organisation.

Med en enda pluton kvar i livet och en hel armé emot oss måste vi slå hårt och bestämt mot de mål som svider mest för fienden. Första steget blir att säkra upp FOB:en, fienden har slagit upp en utkikspost och säkrat upp med bunkrar runt om i väst. Vi har dock ingen sprängdeg kvar för att destruera dessa så vi bör ta oss till Grozdno för att se om vår befolkning kan hjälpa till med det här.
Det ska finnas två bunkrar, en med ammunition och en med kommunikationsutrustning. Har vi tur så finns det ledtrådar om var fienden har sina andra installationer och om vår systepluton är vid liv!
Bild

Bild
Bild

Bild

Mer info kommer
3st URAL (Fuel, Ammo, Repair)

Bild

Väder: Växlande molnighet.
Tid: --:--
IED hot: Inget
AA hot: Lågt
Civila: Lågt


Länk till bilderna: https://imgur.com/a/fpQqZUt
M2. Mån tumma