Välkommen till SSG

Welcome to SSG

(english below)

Vad roligt att du är här! Vi ser gärna att du registrerar dig på hemsidan så att du får mer tillgång till vad som händer och du får även tillgång till forumet.

Hi! Nice to see you here. We would love it if you registered an account for this page. This will give you access to what is going on, and also give you access to the forums.

If you want to contact us in anyway, please register and send a PM to Kalle.

Tack!

Welcome

Vilka är SSG?

SSG grundades 2009 och är en stabil och väletablerad ArmA-klan med båda fötterna på jorden. Vi är inriktade på taktisk realism med ett stenhårt gameface under operationerna men med en välkomnande och avslappnad stämning utanför spel.

Vi lånar till viss mån rutiner och arbetssätt från verkligheten som vi sedan har anpassat till att fungera i spelet med fokus på spelnöje och effektivitet. Vi är dock inte intresserade av hur någonting görs i verkligheten om det begränsar oss istället för att lägga till spelglädje.

Vi spelar ofta i komplexa och krävande situationer. För att bäst lösa de uppgifterna tränar vi varje onsdag personlig färdighet, stridsteknik, kommunikation och samarbete med hjälp av våra instruktörer och chefer. Dessa träningar syftar till att utveckla oss både på spelar-, grupp-, plutons- och kompaninivå.

Vi använder ett hierarkiskt system både i spelet och utanför. Det är dock inte samma personer som styr i spelet och utanför - Plutonledning och Klanledning är särskilda ansvarsområden. Vi har ansvar uppdelat på ett flertal grupper som jobbar mot att förbättra spelupplevelsen och driva klanen framåt. Det är dock fritt för varje medlem att komma med förbättringsförslag till gagn för klanen både i spelsätt, utrustning och addons - vi uppmuntrar engagemang.

Vi brukar övervägande använda svensk utrustning och material men är inte ovana till att även nyttja material från andra länder om vi bedömer att detta är positivt för spelupplevelsen.

Vill du spela med oss?

[ Klicka här ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du måste ha en fungerande epost-adress.

Operation: Sand Spectrepostat av Enfisk, 2018-01-06 20:09


Operation: Sand Spectre
större bilder
SITREP
Den lilla önationen Sahrantina är belägen strax utanför afrikas västkust. Ön var i sjuttio år en Rysk koloni vilket har hindrat landets utveckling. Naturtillgångar har exporterats i mängder i vinstsyfte för ryska statsägda företag utan att nationens befolkning, infrastruktur och ekonomi har sett en tillväxt.

Nationen är genomkorrupt och plågas av både militären och en milis som tar det dom vill ha. Enligt FRA och Tullverket är också nationen en av världens största tillverkare av kokain samt exportör till EU. Milisen och militärer arbetar tillsammans i symbios, milisen förser militären med pengar i utbyte mot total rörelsefrihet.

BRIEF
Sierra Lima är på plats, hitskickade av EU som första trupperna på marken. Vår uppgift är att samla intel och förstöra all odling, produktion och paketering av kokain. Militären ska enligt uppgift ha gett oss och EU ett löfte om att inte ingripa utan välkomnar vår närvaro och uppdrag med att rensa ut den plåga som milisen är.

Vi har fått hjälp av militären som med våld fått befolkningen a...
Läs mer »
Teamspeak 3