VĂ€lkommen till SSG

Welcome to SSG

(english below)

Vad roligt att du Àr hÀr! Vi ser gÀrna att du registrerar dig pÄ hemsidan sÄ att du fÄr mer tillgÄng till vad som hÀnder och du fÄr Àven tillgÄng till forumet.

Hi! Nice to see you here. We would love it if you registered an account for this page. This will give you access to what is going on, and also give you access to the forums.

If you want to contact us in anyway, please register and send a PM to Kalle.

Tack!

Welcome

Vilka Àr SSG?

SSG grundades 2009 och Àr en stabil och vÀletablerad ArmA-klan med bÄda fötterna pÄ jorden. Vi Àr inriktade pÄ taktisk realism med ett stenhÄrt gameface under operationerna men med en vÀlkomnande och avslappnad stÀmning utanför spel.

Vi lÄnar till viss mÄn rutiner och arbetssÀtt frÄn verkligheten som vi sedan har anpassat till att fungera i spelet med fokus pÄ spelnöje och effektivitet. Vi Àr dock inte intresserade av hur nÄgonting görs i verkligheten om det begrÀnsar oss istÀllet för att lÀgga till spelglÀdje.

Vi spelar ofta i komplexa och krÀvande situationer. För att bÀst lösa de uppgifterna trÀnar vi varje onsdag personlig fÀrdighet, stridsteknik, kommunikation och samarbete med hjÀlp av vÄra instruktörer och chefer. Dessa trÀningar syftar till att utveckla oss bÄde pÄ spelar-, grupp-, plutons- och kompaninivÄ.

Vi anvÀnder ett hierarkiskt system bÄde i spelet och utanför. Det Àr dock inte samma personer som styr i spelet och utanför - Plutonledning och Klanledning Àr sÀrskilda ansvarsomrÄden. Vi har ansvar uppdelat pÄ ett flertal grupper som jobbar mot att förbÀttra spelupplevelsen och driva klanen framÄt. Det Àr dock fritt för varje medlem att komma med förbÀttringsförslag till gagn för klanen bÄde i spelsÀtt, utrustning och addons - vi uppmuntrar engagemang.

Vi brukar övervÀgande anvÀnda svensk utrustning och material men Àr inte ovana till att Àven nyttja material frÄn andra lÀnder om vi bedömer att detta Àr positivt för spelupplevelsen.

Vill du spela med oss?

[ Klicka hÀr ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du mÄste ha en fungerande epost-adress.

Operation Jungle Treepostat av Nabel, 2018-01-28 01:03

SITREP
Det sydkinesiska havet Àr fyllt av naturresurser som samtliga lÀnder i omrÄdet vill lÀgga beslag pÄ frÀmst av dessa Àr olja. Nationerna i regionen som har dessa resurser inom sina landsgrÀnser blir nu lÄngsamt hotade nÀr kina har bestÀmt sig för att ta del av oljan i omrÄdet.
DÄ kina inte har en landsgrÀns sÄ skapar de en, genom att bygga artificiella öar.
HÀr blandade sig vÀst in, satte stopp pÄ kinas utbyggnad 2011. Men kineserna fortsatte ÀndÄ.

DÀrefter svarade vÀst med att stationera militÀr i de nÀrliggande lÀnderna.
Sierra Lima har varit stationerade i Prei Khmaoch Luong i hopp om att stoppa eller sakta ner Kinas beslagtagning av det sydkinesiska havet genom deras nÀrvaro i omrÄdet.

Sierra Limas andra uppgift i Prei Khmaoch Luong Àr att hjÀlpa till att desarmera ett minfÀlt 2 mil vÀst frÄn FOB STEM.

För resterande i kompaniet Àr vÄr nÀrvaro hÀr som en betald semester.

BRIEF
Vi har just fÄtt en order att möta upp en defektor vid kodnamn Twig frÄn en okÀnd nation norr om vÄran FOB.
Vi kommer kÀnna igen honom via en fÀrgglad keps, gul t-shirt och blÄa shorts.Primary Objectives
CROWN - HÀr ska vi möta T...
LĂ€s mer »

Operation Eastern Windpostat av Enfisk, 2018-01-16 05:28


Operation: Eastern Wind
större bilder

SITREP
Beketov Àr en region med mÄnga naturtillgÄngar och industrier. Regionen ligger i landet Arstotzka. Landets regering bestÄr till stor del av icke folkvalda personer frÄn andra regioner Àn Beketov. Befolkningen och industrihöjdarna i Beketov har lÀnge stÄtt ut med höjda skatter, beslagtagna fabriker och gruvor samt förtryck av den lokala polisen. Detta har lett till ett brett missnöje frÄn invÄnare i alla samhÀllsklasser. I smyg har dom köpt in krigsmateriel och trÀnat upp en privat armé. Armén Àr nu samlad i sydvÀstra delen av Beketov, redo att anfalla och ta tillbaka den jord som översittarna i Arstotzkas regering har stulit.
BRIEF
Armén kallar sig Sierra Lima och har pÄ egen hand snickrat ihop en FOB. Alla fordon Àr mÄlade av soldaterna sjÀlva och Beketovs största bilhandlare har skÀnkt tvÄ gamla Skoda bilar som vi nyttjar som ambulanser. Allt Àr redo.
Planen Àr att anfalla Malye Kuptsy flygfÀlt och staden Kuzhadon. PÄ flygfÀltet stÄr tvÄ regeringsplan som har blivit en lokal symbol för översittarna i regeringen, om vi sp...
LĂ€s mer »

Operation Atom Separation (Av Murkelost och Nabel)postat av Nabel, 2018-01-11 21:06

SITREP
Efter en lÄng utdragen konflikt med vÀstvÀrlden sÄ har Takistan Àntligen ingÄtt i diskussion om att avveckla deras möjligheter till att skapa kÀrnvapen.
PÄ söndag den 14 Januari 2018 sÄ förvÀntas ett avtal skrivas pÄ av Takistanska ledare.
Sierra Lima Àr pÄ plats i Takistan som QRF till förhandlingarna i. Efter ceremonin Àr över sÄ ska Sierra Lima ta över allt kÀrnvapen-material i omrÄdet och förbereda det för upphÀmtning av Amerikanska flygvapnet.
VÄr Svenska ambassadör Göran Konst och hans pojkvÀn Àr pÄ plats i ceremonin för att sÀkerstÀlla att pÄ den diplomatiska sidan gÄr av stapeln utan problem.
Enligt underrÀttelser sÄ finns det kvar en PMC grupp i omrÄdet, de ska tydligen varit kvar sedan innan vapenvilan började över 3 Är sedan. Enligt deras HQ sÄ anvÀnds det som en bas för diverse uppdrag de fÄr i mellanöstern.

BRIEF
Ceremonin har blivit avbruten av bevÀpnade militanter. GPS spÄraren Göran bÀr pÄ har blivit tyst. Sierra Lima har i uppgift att hitta Göran och hans pojkvÀn, sÀkra och transportera takistans kÀrnvapen materiell, samt sÀkra en vÀg in i norra takistan.
Viss intel pekar mot ION PMC som de som utförde attacken mot ceremonin.

ROE: Besvara end...
LĂ€s mer »

Operation: Sand Spectrepostat av Enfisk, 2018-01-06 19:09


Operation: Sand Spectre
större bilder
SITREP
Den lilla önationen Sahrantina Ă€r belĂ€gen strax utanför afrikas vĂ€stkust. Ön var i sjuttio Ă„r en Rysk koloni vilket har hindrat landets utveckling. NaturtillgĂ„ngar har exporterats i mĂ€ngder i vinstsyfte för ryska statsĂ€gda företag utan att nationens befolkning, infrastruktur och ekonomi har sett en tillvĂ€xt.

Nationen Àr genomkorrupt och plÄgas av bÄde militÀren och en milis som tar det dom vill ha. Enligt FRA och Tullverket Àr ocksÄ nationen en av vÀrldens största tillverkare av kokain samt exportör till EU. Milisen och militÀrer arbetar tillsammans i symbios, milisen förser militÀren med pengar i utbyte mot total rörelsefrihet.

BRIEF
Sierra Lima Àr pÄ plats, hitskickade av EU som första trupperna pÄ marken. VÄr uppgift Àr att samla intel och förstöra all odling, produktion och paketering av kokain. MilitÀren ska enligt uppgift ha gett oss och EU ett löfte om att inte ingripa utan vÀlkomnar vÄr nÀrvaro och uppdrag med att rensa ut den plÄga som milisen Àr.

Vi har fÄtt hjÀlp av militÀren som med vÄld fÄtt befolkningen a...
LĂ€s mer »
đŸ€¶ Teamspeak 3