Operation: Sand Spectre

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarens profilbild
Enfisk
VicefänrikVicefänrik
Inlägg: 1463
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Operation: Sand Spectre

Inlägg av Enfisk » lör 06 jan 2018, 19:09

Bild


Operation: Sand Spectre
större bilder


SITREP
Den lilla önationen Sahrantina är belägen strax utanför afrikas västkust. Ön var i sjuttio år en Rysk koloni vilket har hindrat landets utveckling. Naturtillgångar har exporterats i mängder i vinstsyfte för ryska statsägda företag utan att nationens befolkning, infrastruktur och ekonomi har sett en tillväxt.

Nationen är genomkorrupt och plågas av både militären och en milis som tar det dom vill ha. Enligt FRA och Tullverket är också nationen en av världens största tillverkare av kokain samt exportör till EU. Milisen och militärer arbetar tillsammans i symbios, milisen förser militären med pengar i utbyte mot total rörelsefrihet.

BRIEF
Sierra Lima är på plats, hitskickade av EU som första trupperna på marken. Vår uppgift är att samla intel och förstöra all odling, produktion och paketering av kokain. Militären ska enligt uppgift ha gett oss och EU ett löfte om att inte ingripa utan välkomnar vår närvaro och uppdrag med att rensa ut den plåga som milisen är.

Vi har fått hjälp av militären som med våld fått befolkningen att bygga vår FOB för hand. Den är belägen strax utanför staden Arcadia.Bild


Primary Objectives
Glas - Odlingar och produktion av droger ska förstöras.
Silicone - Hamnstad som nyttjas för lagring och smuggling av droger. Förstör möjligheten för milisen att forstätta sin illegala verksamhet.
Ceramic - Grip milismän och milisens ledare som befinner sig i staden. Militären är redan på plats för att understödja och säkra vårt polisiära arbete på platsen.
Secondary Objectives

EGNA RESURSER
UH-1Y Venom (MEV) Needle.
UH-1Y Gunship
3st UH 1D
3st MTVR för repair, ammo och fuel.
4st M2A3 Bradleys.
16st M1151(M2) för Alpha pluton
16st HMMWV M1151(M2) för Bravo pluton
4st MTVR för transport.

INTEL
Milisen nyttjar äldre ryska vapen men inget kroppsskydd. Sahrantinska militären innehar artilleri, statiskt och mobilt AA, statiskt samt mobilt AT samt stridsvagnar. Militären är genom korrupt så deras alliering ska inte tas på alltför stort allvar.
Röd elips på kartan är minfält.
M2. Mån tumma

Användarens profilbild
SSG
Inlägg: 2447
Blev medlem: tor 14 feb 2019, 16:04

Re: Operation: Sand Spectre

Inlägg av SSG » lör 06 jan 2018, 19:33

Snaz:
Har vi tillgång till EOD utrustning för minor?

PrV J
FörstesergeantFörstesergeant
Inlägg: 49
Blev medlem: lör 24 okt 2009, 14:20

Re: Operation: Sand Spectre

Inlägg av PrV J » lör 06 jan 2018, 19:38

Tumme upp!

Skriv svar