Operation: Fiesty Population

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarens profilbild
Enfisk
VicefänrikVicefänrik
Inlägg: 1477
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Operation: Fiesty Population

Inlägg av Enfisk » ons 23 nov 2022, 16:31

Bild

Bild
I den lilla orten Hellanmaa lever befolkningen under en ockuperande militärjunta. Tillvaron är fylld med misär, hemskheter och orättvisa. Militärjuntan har kuvat den lokala polisiära styrkan. Poliserna används ofta för smutsjobbet som juntan inte vill bli sedda att göra.

Inte alla poliser älskar tillvaron, men lyder de inte order så skjuts de av militärjuntan.

Några civila tappra själar från en liten by, har ledsnat på tillvaron och tänker nu ta till vapen för att störta militärjuntan. Åtminstone så har den här gruppen bybor skrytit om att orsaka så mycket skada som möjligt, tillräckligt för att försätta militärjuntan i ett permanent försvagat tillstånd.
De här byborna är alla samlade i byn Luoma och har efter en helkväll med Pajala Sunrise och Falukorvs-semlor nu kommit överens om planen!

De ska åka till närmaste polisstation och kräva att polisen ger upp sina vapen och fordon och sedan utropa, att de nu är byborna som bestämmer, ingen annan!

Bild
  • Rulla in på enad front med fordon och knytna nävar till polisstationen! Allt handlar om attityd!
Bild
Om nu mot förmodan den här polisstationen, inte är lika exalterad över att lämna ifrån sig sina vapen och fordon som vi trodde igårkväll efter ett par järn, att de skulle vara. Då har vi en reservplan. Vi flyr landet! Utanför Kettula ligger ett industriområde med transportfordon och drivmedel i mängder. Tillräckligt för att vi ska kunna ta oss västerut till närmaste EU land som bergis ger oss asyl.

Bild
Diverse civila fordon i byn Luoma
Lite bandage, karta och kompass.

Det finns INTEL överallt och de som inte skjuter på er kommer man kunna prata med för att få ledtrådar eller en snyting för att man stökar omkring.
Bilder: https://imgur.com/a/HBKD175
Vi plockar inte upp gear från fiender eller annan AI.
M2. Mån tumma

Användarens profilbild
Murkelost
InaktivInaktiv
Inlägg: 930
Blev medlem: tor 10 nov 2016, 23:49
Ort: Arvika
Kontakt:

Re: Operation: Fiesty Population

Inlägg av Murkelost » sön 27 nov 2022, 16:30

Man måste bara älska den här välskrivna briefen 😁👍
Enfisk skrev: ons 23 nov 2022, 16:31"De här byborna är alla samlade i byn Luoma och har efter en helkväll med Pajala Sunrise och Falukorvs-semlor nu kommit överens om planen!"
Enfisk skrev: ons 23 nov 2022, 16:31"Rulla in på enad front med fordon och knytna nävar till polisstationen! Allt handlar om attityd!"
Enfisk skrev: ons 23 nov 2022, 16:31"Om nu mot förmodan den här polisstationen, inte är lika exalterad över att lämna ifrån sig sina vapen och fordon som vi trodde igårkväll efter ett par järn, att de skulle vara. Då har vi en reservplan. Vi flyr landet!"
Enfisk skrev: ons 23 nov 2022, 16:31"...till närmaste EU land som bergis ger oss asyl."
Enfisk skrev: ons 23 nov 2022, 16:31"...eller en snyting för att man stökar omkring."
Get to da choppah!

Användarens profilbild
Insane_Laughter
ÖversergeantÖversergeant
Inlägg: 380
Blev medlem: ons 28 sep 2016, 11:30

Re: Operation: Fiesty Population

Inlägg av Insane_Laughter » sön 27 nov 2022, 17:49

Dagens brief låter som den är skriven av mina kusiner som bor på ladugård :P
“The thanks of the infantry, in my opinion, must be treasured more by every artilleryman than all decorations and citations. ”
Colonel Georg Bruchmuller

Skriv svar