Operation: Save Christmas

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Kalle
VicefänrikVicefänrik
Inlägg: 1248
Blev medlem: sön 02 maj 2010, 23:01

Operation: Save Christmas

Inlägg av Kalle » ons 15 dec 2021, 11:51

Bild
Fisken posar med tomten efter att vi fritog honom förra veckan. Hassknatten i bakgrunden.

Bild
Julen är hotad. Bara nissekommandot i SSG har en chans att rädda den innan tårar faller på alla barns kinder. De julfirandehatande CHDK har angripit vår paket -och logistikindustri och om vi inte snabbt skjuter ihjäl dem alla riskerar vi inte kunna producera och skeppa ut årets julklappar. Paniken är total och general Tomten har gett order om att vi med alla men tillgängliga skall utrota dem från nordpolen och återta vår utrustning.

Bild
Sen fienden landsteg har de säkrat alla viktiga punkter. Då jul bara är 5 dagar bort så är det essentiellt att vi återtar all terräng omgående för att vi skall nå deadlinen. Innan radiokommunikationen bröts rapporterades om hur nissar avrättades. General Tomten har dock lyckats smyga ut från området under natten då endast Tomten var vaken. Som tur var så var nissekommandot ute på övning i samband med att fienden anföll så vi har tillgång till lite fordon men vår beväpnade flygenheter m.m. är i fiendens händer.

Vi har tre objekt som behöver säkras. Först och främst behöver vi säkra vår logistikutrustning för att paketen skall kunna transporteras ut på julafton. Vi har även fått oroande rapporter om att de försöker förstöra viktig infrastruktur i området så vi behöver röra oss dit med hast. Då vi saknar nissar för att försvara området så kommer vi flyga ut vårt material bort till vår lägerplats/övningsområde så att fienden inte kan förstöra ytterligare material efter vi lämnat området. Det är essentiellt att vi försvarar platsen tills allt material, som de inte redan förstört, har lämnat området.

Vi behöver även säkra pakettillverkningsområdet. Utan dessa kommer barnen inte kunna få några paket på julafton vilket vore hyfsat dåligt då det är det som julen handlar om - konsumtion.

Avslutningsvis så behöver vi slå tillbaks mot fiendens bas i området för att utrota deras närvaro i området.

Bild
SANTACLAUSE Säkra logistikanläggning. Transportera ut flygfordon tillbaks till lägerplats.
COMING Säkra pakettillverkningsanläggningar
TOWN Utrota fiendens basläger.

Bild
Vi har ett högt AA hot i området så då objektiv SANTA är säkrad skall markbundna fordon nyttjas för fortsatt transport av skyttegrupperna. Fienden har tillgång till allt som en reguljär styrka förväntas ha.

Tid: Tidig morgon
Väder: Klart väder, risk för snö

OBS! Ingen respawn på helikoptrar! Nyttja med försiktighet!

Användarens profilbild
Enfisk
VicefänrikVicefänrik
Inlägg: 1477
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Re: Operation: Save Christmas

Inlägg av Enfisk » ons 15 dec 2021, 12:09

Årets juligaste brief!
M2. Mån tumma

Kalle
VicefänrikVicefänrik
Inlägg: 1248
Blev medlem: sön 02 maj 2010, 23:01

Re: Operation: Save Christmas

Inlägg av Kalle » lör 18 dec 2021, 02:06

Bild

Kalle
VicefänrikVicefänrik
Inlägg: 1248
Blev medlem: sön 02 maj 2010, 23:01

Re: Operation: Save Christmas

Inlägg av Kalle » lör 18 dec 2021, 02:24

@Fisken Årets juligaste uppdrag! ;)

Skriv svar