Operation: Passkey (Av sKiii)

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarvisningsbild
Enfisk
FanjunkareFanjunkare
Inlägg: 1011
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Operation: Passkey (Av sKiii)

Inlägg av Enfisk » tor 12 nov 2020, 22:13

Bild


BildUnder de senaste 8 åren har president Radulov lett landet till vad han anser är landets stormakts tid. Hans mandat period är nu över och ny president ska utses. Men det har varit en dyster verklighet för väljarna. Under Radulovs tid så har samhället blivit allt mer segregerat. Där väljarna från de båda politiska partierna har utvecklat ett extremt hat mot varandra. Och ett inbördeskrig står troligen för dörren. Oroligheterna har under en långtid varit på en ohållbara nivå i området. Den Radulov trogna gruppen "Hollow Revolt" har tagit på sig många utav attackerna på ledande personer i oppositionspartiet.

Enligt regeringen i landet så anses Hollow Revolt som en liten grupp med motståndsmän som gör allt för att höras och synas. För att kunna rekrytera mer personer till sin organisation. Men information från AIC (amerikansk underrättelse) så är dom understöda av en främmandemakt, som inte har intresse att släppa kontrollen utav landet till oppositionspartiet som leds utav Yegor Zaytsev.

Eftersom att de reguljära styrkorna (armen och polisen) inte har tillräckligt med resurser så har SSG skickats till området för att upprätthålla säkerheten. Nu väntar ett nytt presidentval där kandidaterna reser land och rike runt för att övertyga sina väljare.
Nu har turen kommit till syd Ossetsiska området Virolahti. Där Zaytsev kommer att hålla ett valmöte. Polisen har påbörjat att säkra området runt sjukhuset i Virojoki där valmötet kommer att hållas senare under morgontimmarna.
BildSSG har blivit inkallade med kort varsel för att skydda valmötet. De lokala myndigheterna verkar inte veta någonting om vad som försiggår utanför staden Virojoki. Därför måste vi initialt söka efter information, som berättar för oss om det enns finns något hot mot president kandidaten. Zaytsev kommer att hålla sitt valmöte tidigt på morgonen så vi har bara några timmar på oss.

Sierra Lima kommer inleda sin operation under natten för att försöka skapa sig en bild utav vad som väntar vid valmötet. Om SSG inte har löst sin uppgift vid valmötets start ( Ca 8:10 lokaltid / en timma innan spelslut ) så måste dom dra sig tillbaka till sjukhust genast. Zaytsevs säkerthet är våran högsta prioritet. Och myndigheterna vill ha oss på plats när han anländer för att hålla sitt tal.


Bild

Bild
AO - Zaytsev

OBJ - STARLIGHT
Tidigare under året besökte en bärplockare sin gamla arbetsplats vid en gruva. Han fotograferade då vad som ser ut vara någonslags bas. Vi har ingen annan information att gå på just nu. Undersök platsen för intel eller annan information som tros kunna vara användbar för Sierra Lima.

Bild
Starlight - En bärplockare tog den här bilden tidigare i år. Misstänkt fiendeläger(?).

OBJ - RAINBOW

Sjukhuset där valmötet kommer att hållas utav Zaytsev. Polisen har börjat säkra av området. Men det är vår primära uppgift att hålla Yegor Zaytsev säker under och efter valmötet.

Bild


Bild


Fallskärmar finns uppställda bakom C-130n.

6st M1165A1 ASV (M240)
2st Ambulance / Ledningsfordon
3st HEMTT (Fuel, Ammo, Repair)
1st MRZR 4

4st HKP 14E
1st HKP 14E Needle
1st C-130
1st MH-6M
1st Jas-39 Gripen

Väder:
Växlande molnlighet.
Dimma som förväntas lätta.
Kraftiga vindar.

Tid: 0510
Fiendestyrka: N/A
IED hot: N/A
AA hot: N/A
Civila: Medel
M2. Mån tumma

Användarvisningsbild
Murkelost
Sergeant (E)Sergeant (E)
Inlägg: 714
Blev medlem: tor 10 nov 2016, 23:49
Ort: Arvika
Kontakt:

Re: Operation: Passkey (Av sKiii)

Inlägg av Murkelost » fre 13 nov 2020, 15:34

VL vill ha apachen tillgänglig på söndag 👍
Get to da choppah!

Användarvisningsbild
Enfisk
FanjunkareFanjunkare
Inlägg: 1011
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Re: Operation: Passkey (Av sKiii)

Inlägg av Enfisk » fre 13 nov 2020, 17:12

Uppdraget är byggt, testat o ligger på servern redan. Blir att hushålla med stridsflygplanet Gripen!
M2. Mån tumma

Användarvisningsbild
Murkelost
Sergeant (E)Sergeant (E)
Inlägg: 714
Blev medlem: tor 10 nov 2016, 23:49
Ort: Arvika
Kontakt:

Re: Operation: Passkey (Av sKiii)

Inlägg av Murkelost » mån 16 nov 2020, 10:14

Spelteknisk feedback.

Hercules planet fungerar inte bugg fritt. Landningsställen går sönder vid takeoff och vid landning exploderar det. Sedan kunde vissa inte fallskärmshoppa ur den.

Osprey är ju ett rock solid alternativ här som alltid funkar.
Get to da choppah!

Skriv svar