Operation Comrade

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Hassknatten
FänrikFänrik
Inlägg: 37
Blev medlem: mån 05 aug 2019, 18:08

Operation Comrade

Inlägg av Hassknatten » fre 06 nov 2020, 13:05

Bild
Bild
Ryssland har under det senaste decenniet haft hårda politiska debatter med Nato angående kärnvapenpolitik och har efter dessa år bestämt sig för att inte ge efter vad Nato och dess medlemmar anser vara rätt eller fel angående fred och säkerhet i Rysslands del av världen.

Regionen Chernarus har tills nu varit ett fredligt område för arbetare. Men nu har den militära ryska nationen enligt media tagit över delar av regionen där de drivit ut civilbefolkningen för att bedriva produktion av ett nytt kärnvapen till syfte att anfalla nato samarbetande länder för att tvinga sin vilja igenom, och hotar med att anfalla Sverige först.
Sverige har vädjat om ett vapenstillestånd med Ryssland, men svaret har varit ett skarpt nej och att ett anfall är oundvikligt.

Nato har inte visat något större stöd för oss, därför kommer vi nu att anfalla först för att förhindra ett kärnvapenkrig.Bild
Vi har tagit över och etablerat FOB Kronan på en flygplats i nordväst. Plutonens uppgift är att anfalla objekt Quality för att slå tillbaka mot fienden och söka intel för ta reda på var fienden planerar sitt anfall, samt annan eventuell information som kan vara till värde. Vi har fått information om att det finns en bas upprättad på objekt Quality på Green Mountain som ska vara hårt försvarad.Bild
OBJ - Quality
Anfall basen på Green Mountain och sök intel. Destruera eventuell utrustning.Bild

Bild

3st M1025A2 (M2)
3st M1025A2
2st Ambulance
3st HEMTT (Fuel, Ammo, Repair)
1st MRZR 4
4st HKP 14E
1st HKP 14E Needle
1st AH-64D
1st MH-6M


Bild

Väder: Växlande molnighet, kalla vindar från norr
Tid: 0530

IED hot: medel
AA hot: medel
Civila: Inga