Author Topic: Operation Eastern Wind (Av Grimzone)  (Read 317 times)

Enfisk

  • 1:e Sergeant
  • *
  • Posts: 615
Operation Eastern Wind (Av Grimzone)
« on: 11 May 2019 kl. 00:08:37 »
Operation Eastern Wind
Av Grimzone
Situation

Operation Hidden Danger
Året är 2022 och NATO alliansen har blivit försvagad. Den amerikanska presidenten har krävt att flera länder ökar sin budget för att kunna försvara sina egna land bättre, pga detta så har ett flertal länder valt att lämna alliansen helt.
 
Ett gemensamt beslut i EU har tagits där man har beslutat att en europeisk militär måste skapas på väldigt kort tid.

Ryssland ser inte NATO som ett hot längre och har börjat pressa länder till att ansluta sig till CSTO istället, då Polen, Ukraina, och Rumänien har nekat detta så har Ryssland kunnat skapa en legitim anledning för en plötslig invasion av dessa länder. Nu står Ryssland vid den Tyska gränsen, beredda för krig.

Operation Eastern Wind
Kriget mellan Tyskland och Ryssland har varit blodig, länder från hela världen har varit med och slagits för att hjälpa Tyskland, ett förband från Sverige deltog och har hade goda framgångar, tack vare Sveriges bidragande så lever Rosche:s befolkning inte längre under ockupation.

Under dom två senaste veckorna så har Ryssland tappat mark, kriget fortsätter in mot Polen och Sverige står än en gång på Tysklands sida, redo för att slåss i Polens ära.

OBJ Factory
OBJ Hawkeye


Brief


Efter måttliga framgångar i Tyskland för två veckor sedan så har plutonen blivit omplacerad till Beketov, generalen som skulle finnas i Roshe lyckades fly och håller nu på att kraftsamlar för ett motanfall.

Plutonen kommer utgå från FOB MOONKINS, vår uppgift är att driva ut fienden från den norra delen av Beketov, de vi har fått fram hittills är att fienden vet vart vi befinner oss och att vi behöver vara väl förberedda för strid.

OBJ FACTORY ska vara en fabrik där man har bett om hjälp, Arbetarna har blivit behandlad på ett dåligt sätt av fienden, vi behöver ta oss dit för att hjälpa arbetarna.

För att återfå initiativet i området så behöver vi slå ut fiendens bas som skall finnas mellan staden Mikhalevo och Krasnye Seltsy (OBJ ALBATROSS).

Den näst största staden i Beketov är viktig att inta för att få tillgång till viktig infrastruktur, lyckas vi ta denna stad så har vi säkrat en permanent närvaro i detta område. (OBJ HAWKEYE).Primära Objektiv
OBJ FACTORY - Undersök vad som hänt i fabriksområdet
OBJ ALBATROSS - Inta fiende bas & förstör krigsmateriel
OBJ HAWKEYE - Säkra staden

Egna Resurser
8x Land Rover Bestyckade
2x Land Rover Ambulans
2x Warrior
1x MH 6 Little bird
4x JAS Gripen
1x Chinook
2x UH60M
1x Apache
1x UH60M Medevac

Tid & Väder
05:00, Molnigt.
M2. Mån tumma

Grimzone

  • SSG: Personal
  • Posts: 233
Re: Operation Eastern Wind (Av Grimzone)
« Reply #1 on: 12 May 2019 kl. 17:13:00 »
Ett gott skratt förlänger livet men tiden går fort när man har kul.

 

* Välkommen till SSG

Vill du söka till SSG?
Swedish Strategic Group (SSG) är en taktiskt ARMA-klan med fokus på seriöst spel i en vuxen miljö.

Klanens storlek varierar men snittar på ca 35-40 medlemmar vid varje spel. Vi håller träningar varje onsdag där vi slipar våra färdigheter och utvecklar vårt spelsätt för att på söndagar lösa de svåra uppgifter vi blir tilldelade.

Det är spel i princip varje söndag och vi bygger våra egna uppdrag! Detta betyder att vi får unika uppdag efter våra egna önskemål. 
[ Klicka här ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du måste ha en fungerande epost-adress.

* Senaste foruminlägg

Le Kalender

July 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 [23] 24 25 26 27 28
29 30 31

No calendar events were found.

* Online

  • Dot Guests: 14
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 2
  • Dot Users Online: