Author Topic: Operation Old Remain  (Read 614 times)

Nabel

  • Sergeant
  • *
  • Posts: 156
Operation Old Remain
« on: 13 September 2018 kl. 12:32:44 »

större bild: härSitrep
Under 70- och 80-talet växte det snabbt en rebellrörelse inom EU. De var emot den riktning EU ville föra länderna inom unionen mot och de lagar som EU påtvingade länderna. Vid slutet av 80-talet så gick gruppen från fredliga demonstrationer mot våldsaktioner och började koordinera terrorevent runt om i EU.

Gruppen som nu är känd som NEU var under tidigt 90-tal utspridd över flera länder och hade inte ännu en tydlig ledningsstruktur så blev deras attaker små, men många och utspridda över flera länder. Lokala poliser och säkerhetspoliser fick jaga gruppens olika celler utan att kunna klippa huvudet av ormen.

I början på 90-talet så klev en ledare fram ur leden och eskalerade frekvensen för attackerna mot EU institutioner och sympatisörer. NEU mer eller mindre annekterade ett område där dom upprättade ett fotfäste och bas för sina operationer. Underrättelsetjänst er runt om i EU började öka sin närvaro i området och enligt ryktet kidnappa, avrätta NEUs medlemmar. Responsen från NEU blev att dem tog till vapen och startade ett inbördeskrig startades i Smirland i mitten av 90-talet.
Nu har en ny generation växt upp efter händelserna på 70 och 80 talet och gammal bitterhet från gamla NEUs åsikter har återuppstått. De följer samma mönster med terrordåd och propaganda. Men den stora skillnaden från tidigare är att de ha lyckats snabbt få tag på ett stort antal vapen. Detta resulterade att de snabbt slog mot den danska ön Malden och tog ut den lilla befintliga militära närvaron Danmak hade där. Nu har de tagit lokalbefolkningen som gisslan om de inte får som de vill i EU.

Sierra Lima råkade vara i området och kallades snabbt in.


Brief
Sierra Limas uppgift på Malden är att skydda lokalbefolkningen, upprätta en säker plats i en stad med hamn som kan användas för att evakuera civilbefolkningen via båt. Sekundära objektiv är att lära sig vem som är ledaren över den lokala ledaren av NEU och gripa han. Underrättelsetjänst er vill ha han för intel mot resterande celler inom NEU. Vi ska även leta efter bevis på vem som finansierar gruppen. Då gruppen snabbt lyckades få ihop ett stort arsenal med vapen m.m. så är det viktigt att får reda på vem som är förser gruppen med dessa resurser.

Objektiv
Objective Safe Harbor – Säkra en hamn för evakuering av civilbefolkning
Objective Piggy Bank – Hitta intel om hur NEU finansieras
Objective High Tower – Hitta och ta i fångskap personen som leder NEU på Malden

Egna Resurser
SL jobbar just nu på att få tag i fordon m.m. för att hjälpa vårat övertagande av staden. Detaljer kommer.

Intel
Fienden är varierande, innehåller mycket nya rekryter utan erfarenhet samt en del fd militära medlemmar. De har utrustat lokala resurser för att fördriva strid som t.ex. sätta en KSP på taket av en pickup. De har även utnyttjat minor för att limitera en eventuell fiendes alternativ.
« Last Edit: 16 September 2018 kl. 12:15:49 by Nabel »

Nabel

  • Sergeant
  • *
  • Posts: 156
Re: Operation Old Remain
« Reply #1 on: 16 September 2018 kl. 10:46:24 »
Egna Resurser
Blackfish(med mekaniska problem, kommer inte användas under de första 45 min)
Little Bird
Needle
Black Hawk
2st AH-6M
Gripen

5 st Mk.V SOC

NL & TL har Quad Bikes gömda på ön under markör Gömda Resurser

 

* Välkommen till SSG

Vill du söka till SSG?
Swedish Strategic Group (SSG) är en taktiskt ARMA-klan med fokus på seriöst spel i en vuxen miljö.

Klanens storlek varierar men snittar på ca 35-40 medlemmar vid varje spel. Vi håller träningar varje onsdag där vi slipar våra färdigheter och utvecklar vårt spelsätt för att på söndagar lösa de svåra uppgifter vi blir tilldelade.

Det är spel i princip varje söndag och vi bygger våra egna uppdrag! Detta betyder att vi får unika uppdag efter våra egna önskemål. 
[ Klicka här ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du måste ha en fungerande epost-adress.

* Senaste foruminlägg

Le Kalender

April 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 [25] 26 27 28
29 30

* Online

  • Dot Guests: 8
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.