Author Topic: Operation Heroic Efforts  (Read 640 times)

Enfisk

  • 1:e Sergeant
  • *
  • Posts: 537
Operation Heroic Efforts
« on: 21 April 2018 kl. 13:42:08 »
fler & större bilder: länk


Operation Heroic Efforts


SITREP
Efter år av proxykrig där NATO och Ryssland supporterat olika gerillagrupper på ön Everon hade NATO äntligen landsatt egna trupper tack vare Everons, numera avlidne, president. Han förstod vikten av att ingå ett partnerskap och få ett fredligt slut på allt krig. För tre veckor sedan, utan förvarning, anföll en mycket kompetent militär. De nyttjade reguljär rysk utrustning och fordon men bar inga emblem eller typiska kännetecken för rysk militär.

Anfallet lamslog NATO:s drivmedels depåer i syd, slog ut ledningscentralen i staden Lamentin. Anfallet avstannade plötsligt strax efter tagandet av Lamentin av anledningar inte ens CIA har kunnat lista ut. Anfallet har slagit ut en större del av NATO:s pansar, trupper och nästintill slagit ut deras operativa förmåga att försvara sig på Everon.
De gerillagrupper som stöttade NATO:s närvaro har nu vänt på kappan och kastat ut NATO från staden Montignac där de hade träningsläger och material för att förse och stötta de få icke stridande civila på Everon.

Militären utan emblem har tillsammans med gerillagrupper nu fortifierat en linje strax norr om Montignac, vi befarar att dem kommer anfalla flygplatsen vid Saint Philippe snart. Där är de sista Amerikanska trupperna ur den primära NATO styrkan samlade, utan förmågan att försvara sig mot ett anfall.

Det finns en glimt av hopp, grannön Utes. Där regerar den självutnämnde presidenten Monty Philippe över sitt folk. Han har hamnat i klistret efter rykten om etnisk rensning på Utes och fått utstå sanktioner från västvärlden vilket har hämmat hans planer på införskaffning av kärnvapen. Men har nu sett sin chans att få till lite goodwill hos västmakterna genom att skicka sin privata arme och undsätta Amerikanarna.


BRIEF
Vi utgår från F.O.B, flygfältet norr om Saint Philippe. Vår uppgift är att slå hårt mot de gerillagrupper och militärer som vill skada våra kära Amerikanare. Kan vi dessutom få tag på lite modern utrustning och ritningar på ryssens missiler skulle det hjälpa vår käre president att uppnå sina drömmar om kärnvapen.

Det är viktigt att vi först visar upp vår styrka så att det politiska utfallet målar upp oss och Utes som hjältar. Därför är det viktigt att vi driver ut fienden från Montignac och Lamentin. Därefter kan vi jobba mot att förverkliga vårt riktiga mål, missiler och kärnvapen.

Objektiv:
  • Bubble - Gammalt träningsläger
  • Heap - Gammal ledningsplats, bör finnas utrustning för guidning av missiler
  • Merge - Gammal oljedepå och djuphavshamn, bör finnas missiler att hämta
  • Shell - Tidigare rysk FOB. Finns garanterat blueprints på missiler
Sekundärt Objektiv:
-

EGNA RESURSER
BRDM-2UM till skyttet
4st BMP-2D
GAZ-66 Ambulanser
7st Ural 375D

1st UH-60M MEV
1st UH-60M
1st OH-6M
2st OH 6M betyckade

INTEL
Röda ellipser är minering. Fienden har haft tid på sig att bygga upp försvarsverk och har väldigt stor militär närvaro på ön. Röd streckad linje syd om flygfältet är ovan nämnda försvarslinje.

Speltekniskt
Vi spelar med ryss-gear och rullar i målade BRDM:s. Vi möter en fiende som nyttjar liknande vapen som oss, så innan vi slänger iväg en skur kulor genom buskar, dubbelkolla så att det inte är friendlies som ni hörde skjuta.


« Last Edit: 21 April 2018 kl. 19:14:45 by Enfisk »
M2. Mån tumma

Skandi

  • Furir[E]
  • *
  • Posts: 41
Re: Operation Heroic Efforts
« Reply #1 on: 22 April 2018 kl. 12:09:16 »
Vart kommer vi i TL att springa under
Discipline is the soul of an army. It makes small numbers formidable; procures success to the weak, and esteem to all.
George Washington
president of America 1789 - 1797

 

* Välkommen till SSG

Vill du söka till SSG?
Swedish Strategic Group (SSG) är en taktiskt ARMA-klan med fokus på seriöst spel i en vuxen miljö.

Klanens storlek varierar men snittar på ca 35-40 medlemmar vid varje spel. Vi håller träningar varje onsdag där vi slipar våra färdigheter och utvecklar vårt spelsätt för att på söndagar lösa de svåra uppgifter vi blir tilldelade.

Det är spel i princip varje söndag och vi bygger våra egna uppdrag! Detta betyder att vi får unika uppdag efter våra egna önskemål. 
[ Klicka här ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du måste ha en fungerande epost-adress.

* Senaste foruminlägg

Le Kalender

April 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 [23] 24 25 26 27 28
29 30

No calendar events were found.

* Online

  • Dot Guests: 10
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.