Author Topic: Kampanj 10: From Dusk till Dawn  (Read 2876 times)

Carlbark

 • SSG: Ledning
 • Posts: 6090
 • Dis Russia
Kampanj 10: From Dusk till Dawn
« on: 6 October 2013 kl. 17:53:21 »
ARMA III - Kampanj 1
From Dusk till Dawn2015
Efter att den ekonomiska krisen i grekland når sin kulmen och den Europeiska Unionen har tvingat Grekland lämna EU tar det höger-extrema partiet Silver Dusk (ασήμι σούρουπο) makten i Grekland. Majoriteten av den grekiska befolkningen stödjer dom eller bryr sig inte. Grekland börjar sakta isolera sig mer och mer från västmakterna och Europa.

2020
Greklands ekonomi har fått ett uppsving och blivit en utav de större ekonomierna i det egeiska ha
vet och östra medelhavet. Stora delar utav budgeten läggs på att utöka och utveckla militären.

2025
Den Grekiska regeringen kräver att Turkiet ska avträda de områden som grekerna övertog från Osmanska riket efter första världskriget. Den grekiska regeringen kräver även Turkiet på en stor summa pengar för slakten i Smyrna (dagens Izmir). Turkiet vägrar och Grekland hotar med att ta tillbaka Edirne och Smyrna med våld. I december samma år påbörjar Grekland en offensiv mot Edirne och Izmir samtidigt. Attackerna utgår ifrån den militariserade turistön Limnos/Altis.

2026
I Februari kontrollerar grekiska trupper all terräng fram till Ankara. Den Iranska presidenten varnar grekland för att fortsatta offensiver österut kommer ogillas starkt av Iran. Grekiska trupper kontrollerar Ankara i början av mars och de delar av den turkiska armén som återstår flyr retirerar med grekiska motoriserade brigader i hälarna.

I Maj går Iran in i kriget på Turkiets sida. Den grekiska offensiven stoppas utanför Batman, 50 mil från den iranska gränsen.

2028
Grekerna trycks tillbaka. Grekerna erbjuder hårt motstånd och är inte ute ur turkiet förrän slutet av 2028. Turk-Iranska koalitionen tar kraftiga förluster. 

Iran tvingar Turkiet till att ge ifrån sig stora landområden som “tack” för hjälpen. I praktiken blir Turkiet en lydstat till Iran.

Den turk-Iranska offensiven fortsätter.
I Maj lyckas Turk-Iranska trupper snabbt ta kontroll över de grekiska öarna som ligger utanför turkiets kust.

2029
I September så är de första turk-iranska trupperna på det grekiska fastlandet. Yadayo partiet blir störtade av det grekiska folket, en ny demokratisk folkvald regeringen får makten i Grekland och tar omedelbart upp kontakten med EU. Silver Dusk lojalister och stora delar av den grekiska armén flyr fastlandet. Turk-iranska trupper ockuperar stora delar av Grekland.

2031
I december, med diplomatiska påtryckningar från EU och NATO börjar turk-iranska trupper avveckla och dra sig tillbaka.

2034, information om krigsbrott utav Grekerna uppdagas. Partiledare och Armétoppen anses vara huvudansvariga. Resterna utav partiet spåras till Limnos/Altis. Dom välkommnar en FN delegation som dom tillfångatar och avrättar. NATO och EU beslutar sig för att göra det hela till en militäroperation, Amerikanska Navy Seals och Tyska KSK skickas till Limnos/Altis för att tillfångata partiledaren, operationen blir ett misslyckande och 90% utav truppen blir tillfångatagna eller dödade.

2035 Nato och EU anser att de slåss mot en reell fiende och beslutar för en invasion utav Limnos/Altis.
« Last Edit: 7 October 2013 kl. 10:54:03 by Pelle »
Finns inga dåliga anfall, bara dåliga soldater.

Carlbark

 • SSG: Ledning
 • Posts: 6090
 • Dis Russia
Re: Kampanj 10: From Dusk til Dawn
« Reply #1 on: 6 October 2013 kl. 17:53:51 »
From Dusk til Dawn Pt. 1

14. Oktober 2035

Det högerextrema partiet Silver Dusk, som hade makten i Grekland under det Grek-Turkiska kriget 2025-2029 har tillsammans med stora delar av den Grekiska armén flytt till ön Altis.

FN har beslutat att partitopparna och några utav de högre cheferna inom armén skall ställas till svars för de krigsbrott som begicks under kriget. Fredliga lösningar hjälpte inte så FN har beviljat NATOs önskan om en invasion utav Altis.Alpha Sierra kommer landsättas i Ammolfi Bay. Tre uppgifter ska genomföras idag.

1) En CSAT helikopter har kraschat utanför Ammolfi Bay, den ska hittas då den tros ha de senaste uppdateringarna på AAFs trupprörelser och posteringar.

2) En utav de få officerarna i AAF som är kunniga på signalspaning antas befinna sig i ett utav husen längs kusten mot Tonos Bay. Han skall elimineras.

3) Området kring flygplatsen skall säkras så en permanent FOB kan upprättas.

Vi förväntar oss minimalt motstånd. Fienden antas ha posteringar med TKSPs som skyddar kusten. Mindre patruller kring och i AO.

Egna Resurser
Båtar, Transporthelikoptra r, en Firebase.
« Last Edit: 6 October 2013 kl. 23:40:26 by Carlbark »
Finns inga dåliga anfall, bara dåliga soldater.

Pelle

 • Administratör
 • Posts: 5578
 • Carlbark och Koxen är tjockisar!
Re: Kampanj 10: From Dusk till Dawn
« Reply #2 on: 13 October 2013 kl. 16:29:35 »
Debrief OP Beach Head
Oktober 14

Första stridigheterna ägde rum 05:02 när AS gjorde en ambifielandning i Ammolofi Bay. Fienden hade förbereda stridspositioner och AS lyckades ta stranden men fick betala med flera förluster. Foxtrot Alpha som hade uppgiften att vara flankskydd öster tappade chef och skyttesoldat.

Övriga grupper lyckades få ett fäste på stranden och tog relativt snabb kontroll över strandområdet.

Den första vågen med förstärkning sköts ner utav fientliga luftmåls-robotar.

På grund av fientlig TKSP kunde ny förstärkning inte flygas in. India Alpha och Golf Alpha fick i uppgift att slå ut den men tog kraftiga förluster i anfallet mot den fortifierade höjden (H113). De lyckades dock slå ut TKSP och Manpad.

AS tog tunga förluster från fientliga element som hade flankerat stranden. En blandad grupp, ledd av Echo Alpha drog sig tillbaka och säkrade LZ Charlie så att nya förstärkningar till plutonen skulle kunna flygas in.

Fientliga motanfall gjorde att nya försök för Alpha Sierra att trycka längre söderut inte var möjliga.

När AS hade omgrupperat gjordes en kraftsamling mot höjd 113 för att understödja India Alpha. Två grupper deltog i anfallet, Echo och Foxtrot. Med hjälp av artilleri lyckades EA/FA vinna terräng, men inte nog för att ta höjden. Förluster togs i både Echo och Foxtrot.


Uppnådda mål
Vraket
All information AS påträffade har skickats till Crossroads för analys.

Officeraren
Efter tunga förluster tog AS beslutet att prioritera tagandet av flygfältet. Officeraren är fortfarande av stort intresse, AS uppskattar den uppgiften enklare att utföra efter den framskjutna basen är etablerad.

Flygfältet
Plutonen och Golf Mike (ingenjörtrupperna) håller i nuläget på att etablera FOB Gecko. Plutonen bedriver närskydd medans ingenjörer från Golf Mike modifierar flygfältet för SLs behov.


Skaderapport
Egna: 30+ infanteri. 2 st MH-9.
Fi: 60+ infanteri.
"Firing a gun is a utf8 choice. You either pull the trigger or you don't." - Max Payne

Pelle

 • Administratör
 • Posts: 5578
 • Carlbark och Koxen är tjockisar!
Re: Kampanj 10: From Dusk till Dawn
« Reply #3 on: 13 October 2013 kl. 17:01:40 »
From Dusk till Dawn Pt. 2: The Airfield

Intel
17. Oktober 2035

Operation Beachhead var en taktisk och strategisk seger för NATO. Flygfältet vid Amolofi Bay säkrades av Alpha Sierra vilket NATO-styrkorna en pålitlig källa för ny materiell. Flygfältet har förstärkts och kommer fungera som operativ bas (FOB Gecko) för den fortsatta operationen på Altis.

Det CSAT-helikoptervrak som dykarna lyckades utvinna information ur har gett oss en övergripande bild på fiendens posteringar och trupprörelser i närområdet. Informationen från vraket var 7 dagar gammal och ses som väldigt aktuell när det gäller större baser. Mindre posteringar såsom framskjutna luftvärnsbatterier och patruller anses inte vara aktuellt.

Eftersom officeraren (som nu identiferats som Ölt. Ozan Floros) undkom våra styrkor är fiendens möjligheter att lyssna in på vår trafik fullt fungerande och vi utgår ifrån att de är medvetna om att vi återhämtat information från vraket. 

Sitrep
HQ förväntar sig att AAF kommer försöka återta och/eller sabotera flygfältet inom en snar framtid. Det är oklart hur snart men HQ misstänker att det sker inom de närmsta dagarna. Prioriterade mål vid anfall är, elstationen och våra bränsledepåer och hangaren. Tills vidare har vi områden som intel har visat är av intresse.  Plutonen (AS) är utspridda mellan FOB Gecko och dess två OPs, Richie och Seth.   

Briefing
Upprätta spaning i våra två OP.
Bemanna vägspärrar.
Undersök de tre misstänkta positionerna.

Egna Resurser
Båtar, transporthelikoptra r, en lastbil samt en firebase på OP Richie (mortar).

Fiendens Resurser
AAF tog kraftiga förluster inledningsanfallet, men det verkar som om de delar av armén som tog sig till Altis har sett till att utbilda den civila befolkningen att hantera vapen. Det innebär inte att den civila befolkningen anses fientlig. Det innebär dock att fiendens reserver är större än vi inledningsvis trodde.
"Firing a gun is a utf8 choice. You either pull the trigger or you don't." - Max Payne

Carlbark

 • SSG: Ledning
 • Posts: 6090
 • Dis Russia
Re: Kampanj 10: From Dusk till Dawn
« Reply #4 on: 18 October 2013 kl. 09:20:08 »
Finns inga dåliga anfall, bara dåliga soldater.

Kalle

 • SSG: Ledning
 • Posts: 2281
 • Os frontale
Re: Kampanj 10: From Dusk till Dawn
« Reply #5 on: 18 October 2013 kl. 19:12:43 »
Hahahaha underbart Carlbark :D
Det är Arma vi spelar och vi spelar med fordon... -Enfisk 2017

Carlbark

 • SSG: Ledning
 • Posts: 6090
 • Dis Russia
Re: Kampanj 10: From Dusk till Dawn
« Reply #6 on: 19 October 2013 kl. 21:11:45 »
DEBRIEF THE AIRFIELD

Efter att samtliga OPs och Vägspärrar blivit bemannade påbörjade fienden ett antall mindre offensiva företag, sannolikt för att testa de förberedda ställningar vi hade. Huvudsakligen koncentrerades fiendens anfall mot OP Seth och Richie.

Spaning mot Shub-Niggurath visade att det var en mindre fordonsdepå.

De första offensiva insatserna av FI stoppades snabbt, mycket tack vare effektivt använda GRKs (Quebec Lima). Fienden fick dock ett kort övertag i OP Richie och lyckades nästan få ett fotfäste där.

Efter mindre strider gjorde fienden ett mer omfattande artilleriöverfall. Artillerield landade i större delen utav AO:et och flera förluster togs.

Strax därefter påbörjade AAF ett mekaniserat anfall mot PAX. Samtliga fordon förstördes i anfallet men infanteriet lyckades slå ut de delar av Golf som höll den. Foxtrot beordras understödja och lyckades ta terräng mot fienden men tog kraftiga förluster och tvingades rycka tillbaka.

Fienden satte in mer mekaniserade styrkor i sin insats och lyckades pressa AS hårt. Svåra förluster och en fiende med väldigt högt tempo ledde till att AS trycktes tillbaka långt.

OP Richie hölls dock av India, Quebec och November under större delen av Operationen.

Med hjälp av Victor Lima kom det dock in förstärkningar lika snabbt som förluster togs och till sist var AAFs styrkor nernötta. Tunga förluster och ett obrukbart flygfält blev tyvärr slut-resultatet.

Förluster:
Egna: 60+, 1 Ghosthawk
FI: 40+ ,Flera IFVs.
Finns inga dåliga anfall, bara dåliga soldater.

Pelle

 • Administratör
 • Posts: 5578
 • Carlbark och Koxen är tjockisar!
Re: Kampanj 10: From Dusk till Dawn
« Reply #7 on: 20 October 2013 kl. 17:42:29 »
From Dusk till Dawn Pt.3 : The Unknown

Intel
20. Oktober 2035

Försvaret av flygfältet var den hårdaste striden hittills. Även om flygfältet hölls så lyckades FI ta sig tillräckligt nära för att göra de viktigaste delarna av flygfältet obrukbart. Själv landingsbanan är blockerad av vrak och de bränsledepår som vi lyckades ta av fienden tidigare är sprängda. Tillsvidare är flygfältet enbart en utgångspunkt för vidare Operation på Altis.

Den intel vi fick från CSAT-vraket gäller fortfarande. Det är högst troligt att de resurser och manskap som var närvarande på objektiven tidigare antingen deltog i anfallet eller drog sig tillbaka efter.

Sitrep
HQ vill att vi tar tillbaka iniativet och utnyttjar de svåra förlusterna FI tog senast. Vi skall aggressivt och effektivt ta terräng. De tre tidigare objektiven skall genomsökas efter intel, någonting som ger oss mer information om fiendens styrka och teknik. HQ vill ta reda på vart fiendens Luftvärn finns så att vi kan få luftherravälde.

HQ har även lokaliserat en trolig position för fiendens största bas i området. Den har tillhörande kommunikationsanläg gning och är belägen söder om flygplatsen.

Briefing
1) Undersök de tre misstänkta positionerna (Shub-Niggurath, Yog-Stohoth och Nyarlathotep), leta efter intel.

2) Hitta fiendens bas [Quentin] i området. AS avgör om den skall slås ut eller ej.

3) Säkra upp städerna Galati och Syrta vid Quentin.

Egna Resurser
Transporthelikopter, Artilleri, en AAF-Strider samt en Hunter.

Fiendens Resurser[/B]
AAF tros vara kraftigt försvagade efter senaste striden. Dock återfanns lik med Iranska uniformer bland de döda och Iranska fordon används i anfallet. Den iranska regeringen påstår att det är legoknektar och har ingen koppling till Irans egna armé.

"Firing a gun is a utf8 choice. You either pull the trigger or you don't." - Max Payne

Carlbark

 • SSG: Ledning
 • Posts: 6090
 • Dis Russia
Re: Kampanj 10: From Dusk till Dawn
« Reply #8 on: 23 October 2013 kl. 18:44:42 »
Operation From Dusk til Dawn
Pt.3.5 Transport

Intel
21. Oktober 2035

Svåra förluster har tvingat FI ut ur AO:et och tillfälle har getts för att pusta ut och förbereda den nya FOB som skall sättas upp i det erövrade området söderut, vid Syrta. FI i området är slagen och inget reellt motstånd förväntas. HQ rekommenderar dock att man håller sig till tidigare använda färdvägar, särskilt då vissa vägar blivit minerade under FIs tillbakadragande.


Sitrep
AS skall hämta upp de fordon som blivit levererade vid landstigningsplatse n i norr. Fordonen är oladdade och laddas först när vi är tillbaka i FOB Clooney.

Fordonen är:
3x Hunters,
3x Hunters (HMG).
1x AMV
4x HEMTT
1x HEMTT (Drivmedel)
2x HEMTT (Ammo)


Briefing
1) Hämta de fordon HQ lastat av.

2) Kör de nya fordonen till FOB Clooney


Egna Resurser
Transporthelikoptra r, AH-9 (beslagtagen)

Fiendens Resurser
FIs närvaro i området är i princip obefintlig. Obekräftade rapporter om insurgent-aktivitet.
Finns inga dåliga anfall, bara dåliga soldater.

Carlbark

 • SSG: Ledning
 • Posts: 6090
 • Dis Russia
Re: Kampanj 10: From Dusk till Dawn
« Reply #9 on: 26 October 2013 kl. 18:14:49 »
Operation From Dusk till Dawn
Pt.4 “The Road”

Intel
26. Oktober 2035

Den senaste operationen har var ett hårt slag för fientliga trupper i väst. Trots hårt motstånd har NATO-styrkorna lyckats anpassa sig och trycka tillbaka. De sista delarna av insatsen i västra Altis är snart avklarade.

FOB Clooney har förstärkts, nya materiell har hämtats och plutonen har fått vila ut sig. AMVn lyckades återhämtas men är inte fullt återställd. Thermal-optiken är trasig och Quebec Lima inväntar en reservenhet. Sierra Lima Actual (CROSSROAD) har ändå bestämt att AMVn ska tas i bruk och är därför en tillgänglig enabler för Alpha Sierra.

Den Huntern som sprängdes har inte blivit ersatt.

Sitrep
Syftet med dagens Operation är att skära av den västra delen av Altis så att NATO kan få nuvarande terräng under kontroll. Söder om FOB Clooney går MSR (Main Supply Route) Atlas.

Säkrar AS MSR Atlas kommer FIs uthållighet i västra delarna av Altis att vara obefintlig. Detta medför att SL kommer att kunna planera för offensiver österut.

För att uppnå det kommer AS slå mot vägen mellan Kore (White) och Agios Dionysios (Pink). Fienden är förberedd på ett anfall och har förstärkt området.

Hela området skall säkras med minimal skada till infrastrukturen. Viktigast är att industriområdena (Blue & Brown) i området inte tar skada.

Briefing
1) Säkra MSR Atlas

2) Rensa White och Pink

3) Rensa Brown och Blue

Egna Resurser
Transporthelikoptra r, AH-9, Diverse fordon.

Fiendens Resurser
FI har dragit tillbaka sina veteraner och fordon österut. Den styrkan som håller resten utav västra Altis består till störst del utav färska rekryter och frivilliga fanatiker med technicals och AT-vapen. Eftersom FI är beredd kan vi räkna med mineringar.
« Last Edit: 26 October 2013 kl. 18:56:27 by Carlbark »
Finns inga dåliga anfall, bara dåliga soldater.

Carlbark

 • SSG: Ledning
 • Posts: 6090
 • Dis Russia
Re: Kampanj 10: From Dusk till Dawn
« Reply #10 on: 1 November 2013 kl. 20:57:46 »
Debrief Pt. 4

Hårda strider i AO:et mot Insurgenter/Reguljära trupper. White säkrades upp. Spridda FI i White störde bakom AS men blev omhändertagna allteftersom.

IA/GA säkrade upp Brown, egna förluster togs.

Plutonen återsamlades innan en synkroniserad offensiv mot Pink och Blue påbörjades. Förbekämpnining från Quebec Lima slog ut FI ställningar mellan Pink och Blue. Även APC bekämpades med hjälp av Artilleri.

Blue säkrades av EA/IA

FA/GA tog ett fotfäste i Pink men lyckades inte driva ut Fienden.

Uppnådda mål:

White - Staden Kore säkrad. Används för att förstärka positionerna kring MSR Atlas.

Brown - Industriområdet vid White. Ingen större skada på områdets infrastruktur.

Blue - Industriområdet vid Pink. Ingen större skada på områdets infrastruktur.

MSR Atlas - Säkrad.

Förluster:

Egna:

FI: Okänt
Finns inga dåliga anfall, bara dåliga soldater.

Carlbark

 • SSG: Ledning
 • Posts: 6090
 • Dis Russia
Re: Kampanj 10: From Dusk till Dawn
« Reply #11 on: 3 November 2013 kl. 15:53:42 »
Operation From Dusk till Dawn
Pt.5 “Operation Diner”

Intel
“The Road” lyckades och en kil har nu drivits rakt igenom Altis. Trots att Pink delvis fortfarande är i FIs händer så har de kvarvarande FI förbanden har ingen möjlighet till att få förnödenheter då MSR Atlas numera kontrolleras av Nato-styrkor.

NATO har börjat lasta av tyngre vapensystem, bland annat luftvärn, så FI kan inte heller få förnödenheter från luften.

Det är enbart ett fåtal FI som gett upp och de som fortfarande kan strida kraftsamlar i Kavala där en Officerare leder försvaret.

För att undvika sabotage och civila förluster i största möjliga mån så har CROSSROADS beslutat att en omedelbar operation ska genomföras mot Kavala.

Rapporter om avhopp i ledningen och kommunikation gällande evakuering av fångar pekar på att vi kan ha en chans att tillfångata en högrankad medlem i partiet.


Fiendens Resurser
Ett svagt kompani, lett av en okänd officerare. FI koncentrerar sig till defensiva uppgifter koncentrerade i Kavala.


Sitrep
Syftet med dagens Operation är att neutralisera det kvarvarande motståndet i västra Altis. Trots att FIs försörjningslinjer är kapade har han nog med förnödenheter för att klara sig en längre tid i Kavala och störa NATOs fortsatta operationer på Altis.

AS skall invänta avlösning från Charlie Sierra (CS) och därefter påbörja fordonsmarsch ner mot Kavala.

AO:et är säkert förutom Kavala (Ringo) och dess förorter (Wolf och Butch). Två stycken delmål skall också genomföras.

Luftvärn som FI har köpt in (enligt CSAT har de “stulits”) ZSU-vagnar från CSAT finns på markering Marsellus. Det är sannolikt att FI även har

Den troligaste evakueringsplatsen för fångarna är på sjukhustaket. Markering SJUK.

FIs ledningsplats tros finnas någonstans i Wolf eller Butch.


Briefing
1) Säkra Ringo

3) Säkra Wolf. Slå mot FIs ledningsplats, om möjligt ta fångar.

4) Säkra Butch. Slå mot FIs ledningsplats, om möjligt ta fångar.

5) Säkra SJUK i Ringo, säkra eventuella fångar.

6) Slå ut fiendens Luftvärn i Marsellus.


Egna Resurser
Transporthelikoptra r, AH-9, Diverse fordon, AMV.
« Last Edit: 3 November 2013 kl. 17:01:13 by Carlbark »
Finns inga dåliga anfall, bara dåliga soldater.

Carlbark

 • SSG: Ledning
 • Posts: 6090
 • Dis Russia
Re: Kampanj 10: From Dusk till Dawn
« Reply #12 on: 14 November 2013 kl. 09:46:30 »
Debrief Pt. 5

Operation Diner genomfördes i två faser.

I den första fasen slog AS mot Kavala från norr och säkrade upp utkanterna men stötte på för kraftigt motstånd för att göra några betydelsefulla landvinningar i staden. AS beslutade för att omgruppera och göra en kraftsamling vid ett senare tillfälle.

Samtidigt som fordonmarschen pågick anföll Charlie Sierra Agios Dionsyos (pink). Staden säkrades utan större förluster.

I den andra fasen anföll hela plutonen och lyckades uppnå samtliga objektiv. Marsellus rensades, dock fick AS betala ett högt pris. Efter Marsellus säkrats var luftrummet fritt att röra sig i och Marsellus fungerade som uppsamlingsplats för förstärkningar.

FIs ledningsplats i Butch intogs. Den intel som lyckades återhämtas därifrån visar kommunikation mellan AAFs reguljära styrkor och en milis som kallar sig Stålhjälmarna (Krános chályva). AAF har skickat vapen och ammunition till deras utposter enda sedan början av invasionen. I utbyte har Stålhjälmarna (SH) lovat att, "hålla populationen i schack", i de NATO-kontrollerade delarna. Crossroads tror att det var SH som stod bakom överfallet mot fordonskonvojen några veckor tillbaka.

Sjukhuset säkrades och de hann inte evakuera fångarna. Fångarna förhörs fortfarande.

Med Kavala säkrat så är AAFs styrkor i västra Altis utslagna.
Finns inga dåliga anfall, bara dåliga soldater.

Carlbark

 • SSG: Ledning
 • Posts: 6090
 • Dis Russia
Re: Kampanj 10: From Dusk till Dawn
« Reply #13 on: 17 November 2013 kl. 17:50:22 »
Operation From Dusk till Dawn
Pt. 6 “Olympos”

Intel
De reguljära styrkorna har bekämpats läget har varit lugnt de senaste dagarna i den Nato-kontrollerade zonen. Bravo Sierra lyckades dock, med hjälp av PG-Services återhämta information som visar på att CSAT har försett insurgenterna med mer avancerade vapensystem. Tidigare var planen att vinna tillbaka den nordvästra delen med hearts & minds men Crossroads är oroade över att de kommer göra alltför mycket skada med de AA/AT-resurser som det ordnat från CSAT.


Fiendens Resurser
Okänt. Milis.

Sitrep
Syftet med dagens Operation är att slå ut Stålhjälmarna och beslagta/förstöra alla vapensystem inom det insurgentkontroller ade området. Det finns några intressepunkter utplacerade där det har varit större ansamlingar med folk. Vi tror att vapengömmor finns i de områdena. Det finns en bekräftad vapengömma i slotten norr om Orekastro.


Briefing
Genomsök AO:et efter vapengömmor.


Egna Resurser
Transporthelikoptra r, AH-9, Diverse fordon, AMV.

Finns inga dåliga anfall, bara dåliga soldater.

Carlbark

 • SSG: Ledning
 • Posts: 6090
 • Dis Russia
Re: Kampanj 10: From Dusk till Dawn
« Reply #14 on: 21 November 2013 kl. 19:01:39 »
Operation From Dusk till Dawn
Pt. 7 “Tartarus”

Intel
De senaste operationerna har lamslagit Silver Dawn och dess militanta gren, AAF. Efter förlusten av Kavala och de militära områdena i västra Altis så har NATO lyckats tvinga Silver Dawn till förhandlingsbordet.

Tillsvidare råder alltså ett vapenstillestånd mellan NATO och AAF.

För att visa att Silver Dawn är villiga att förhandla har dom öppnat flygplatsen för de turister och utlänningar som fastnade när konflikten började. Uötver det ska Silver Dawn även tillåta en NATO-eskorterad FN-Delegation att besöka en militär installation innan mötet.

Utåt sett och officiellt så är de miliser Alpha Sierra stött på tidigare underordnade den reguljära armén men den intel som insamlats tyder på att det är stora sprickor och lokala miliser har helt brutit med AAF. De flesta har dock lovat att inte störa FN-delegationen.

Fiendens Resurser
NIL


Sitrep
Alpha Sierra utgår, i en fordonskonvoj, ifrån den nyupprättade FOB Ephilates.

När konvojen beträder AAF-kontrollerat område gäller hög vaksamhet och strikt ROE. NATO har gått med på att inte beträda AAFs luftrum.

FN-tjänstemannen (Hermes) har ingen egentlig bestämmelserätt men försök tillmötesgå eventuella önskemål.

Vid mötet skall AS, tillsammans med AAF stå för säkerheten. Hotbilden är enligt AAF låg.

När mötet är avklarat skall konvojen, tillsammans med FN-tjänstemannen återgå till FOB Ephilates.

Briefing
1) Möt upp Hermes på Flygplatsen

2) Eskortera Hermes till den militära installationen.

3) Eskortera Hermes till mötet.

4) Bistå med säkerhet vid mötet.

5) Dra tillbaka till FOB Ephilates.


Egna Resurser
Diverse fordon. VL får ej beträda AAFs luftrum utan utryckliga order från Crossroads.

Finns inga dåliga anfall, bara dåliga soldater.

 

* Välkommen till SSG

Vill du söka till SSG?
Swedish Strategic Group (SSG) är en taktiskt ARMA-klan med fokus på seriöst spel i en vuxen miljö.

Klanens storlek varierar men snittar på ca 35-40 medlemmar vid varje spel. Vi håller träningar varje onsdag där vi slipar våra färdigheter och utvecklar vårt spelsätt för att på söndagar lösa de svåra uppgifter vi blir tilldelade.

Det är spel i princip varje söndag och vi bygger våra egna uppdrag! Detta betyder att vi får unika uppdag efter våra egna önskemål. 
[ Klicka här ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du måste ha en fungerande epost-adress.

* Senaste foruminlägg

Le Kalender

April 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 [25] 26 27 28
29 30

* Online

 • Dot Guests: 7
 • Dot Hidden: 0
 • Dot Users: 4
 • Dot Users Online: