SSG on YouTube

Desert Hostage - SSG

SSG Embedded

[ Fler filmer här ]

Galleri

I'm looking good

Views: 32
By: Hultin
November spanar

Views: 134
By: Pelle
Victor Lima

Views: 104
By: Pelle

* Välkommen till SSG

Välkommen till SSG
Welcome to SSG

(english below)

Vad roligt att du är här! Vi ser gärna att du registrerar dig på hemsidan så att du får mer tillgång till vad som händer och du får även tillgång till forumet.

Hi! Nice to see you here. We would love it if you registered an account for this page. This will give you access to what is going on, and also give you access to the forums.

If you want to contact us in anyway, please register and send a PM to Kalle.

Tack!


Vilka är SSG?

SSG grundades 2009 och är en stabil och väletablerad ArmA-klan med båda fötterna på jorden. Vi är inriktade på taktisk realism med ett stenhårt gameface under operationerna men med en välkomnande och avslappnad stämning utanför spel.


Vi lånar till viss mån rutiner och arbetssätt från verkligheten som vi sedan har anpassat till att fungera i spelet med fokus på spelnöje och effektivitet. Vi är dock inte intresserade av hur någonting görs i verkligheten om det begränsar oss istället för att lägga till spelglädje.


Vi spelar ofta i komplexa och krävande situationer. För att bäst lösa de uppgifterna tränar vi varje onsdag personlig färdighet, stridsteknik, kommunikation och samarbete med hjälp av våra instruktörer och chefer. Dessa träningar syftar till att utveckla oss både på spelar-, grupp-, plutons- och kompaninivå.Vi använder ett hierarkiskt system både i spelet och utanför. Det är dock inte samma personer som styr i spelet och utanför - Plutonledning och Klanledning är särskilda ansvarsområden. Vi har ansvar uppdelat på ett flertal grupper som jobbar mot att förbättra spelupplevelsen och driva klanen framåt. Det är dock fritt för varje medlem att komma med förbättringsförslag till gagn för klanen både i spelsätt, utrustning och addons - vi uppmuntrar engagemang.


Vi brukar övervägande använda svensk utrustning och material men är inte ovana till att även nyttja material från andra länder om vi bedömer att detta är positivt för spelupplevelsen.Vill du spela med oss?

[ Klicka här ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du måste ha en fungerande epost-adress.


Carlbark
15 May 2011 kl. 03:15:23 by Carlbark
Views: 496 | Comments: 1

Uppdraget kommer att vara igång 17:45. Du skall alltså sitta på servern SENAST 18:01.

Din chef kommer att vara på plats så om ingenting annat sägs så skall du sitta jävligt snällt och vänta på order.

Är du förvirrad över vad du skall sitta (skäms i sådant fall) slå en extra kik på denna: ANMÄLAN

Nya rekryter eller ni som inte fått en plats tilldelad tidigare! De platser som är BLÅ...
Pelle
29 April 2011 kl. 20:00:03 by Pelle
Views: 1408 | Comments: 16


På söndag kör vi tredje delen i Flash Flood.

Samling 17.45 som vanligt!

Den utspelar sig ca 2 timmar efter förra OPens avslut. Order kommer antingen imorgon eller så tas brief in game på söndag av Alpha Sierra för samtliga närvarande.

Vi räknar med att bli många. Endast två har anmält frånvaro!
Vi ses på söndag!

Carlbark
19 April 2011 kl. 16:48:06 by Carlbark
Views: 1154 | Comments: 13

Komporder Stronghold 20100424

TG/Väder: Dålig sikt, förväntas bli värre.

TG enligt karta:


Orientering

Motståndaren:
500-??? insurgenter i området omkring Zargabad. Sparsamt beväpnade med rester från Sovjet, AK, MG, RPG och GRKs. De har tillgång till lättare stridsfordon samt äldre stridsvagnar modell T-55.

Omar Azim har förklarat jihad mot de amerikanska trupperna och enligt satellitbilder har det vällt in folk från de södra bergsregionerna. Insurgent aktivitete...
Tobe
31 October 2009 kl. 19:21:06 by Tobe
Views: 58227 | Comments: 217

Personligen tycker jag dom här bilderna är så jäkla sköna, och man känner sig alltid lika stolt när man står och posar bland ruinerna och röken efter striden med hela styrkan snyggt uppradad omkring sig. Så jag tycker vi fixar en samlings-tråd för just sådana bilder.

De enda reglerna här är att det ska vara snygga och mer eller mindre iscensatta uppställningar, precis som vi gör efter varje match. Enstaka grupper kan så klart också postas, om Foxtrot tex hittade en utbränd T-72 under ett uppdrag som dom kände sig tvugna att passa på att posera framför lite sna...
Pages: 1 ... 30 31 [32]

* Välkommen till SSG

Vill du söka till SSG?
Swedish Strategic Group (SSG) är en taktiskt ARMA-klan med fokus på seriöst spel i en vuxen miljö.

Klanens storlek varierar men snittar på ca 35-40 medlemmar vid varje spel. Vi håller träningar varje onsdag där vi slipar våra färdigheter och utvecklar vårt spelsätt för att på söndagar lösa de svåra uppgifter vi blir tilldelade.

Det är spel i princip varje söndag och vi bygger våra egna uppdrag! Detta betyder att vi får unika uppdag efter våra egna önskemål. 
[ Klicka här ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du måste ha en fungerande epost-adress.

* Senaste foruminlägg

Le Kalender

June 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 [20] 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

* Online

  • Dot Guests: 8
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 1
  • Dot Users Online: