SSG on YouTube

Desert Hostage - SSG

SSG Embedded

[ Fler filmer här ]

Galleri

I'm looking good

Views: 32
By: Hultin
November spanar

Views: 134
By: Pelle
Victor Lima

Views: 104
By: Pelle

* Välkommen till SSG

Välkommen till SSG
Welcome to SSG

(english below)

Vad roligt att du är här! Vi ser gärna att du registrerar dig på hemsidan så att du får mer tillgång till vad som händer och du får även tillgång till forumet.

Hi! Nice to see you here. We would love it if you registered an account for this page. This will give you access to what is going on, and also give you access to the forums.

If you want to contact us in anyway, please register and send a PM to Kalle.

Tack!


Vilka är SSG?

SSG grundades 2009 och är en stabil och väletablerad ArmA-klan med båda fötterna på jorden. Vi är inriktade på taktisk realism med ett stenhårt gameface under operationerna men med en välkomnande och avslappnad stämning utanför spel.


Vi lånar till viss mån rutiner och arbetssätt från verkligheten som vi sedan har anpassat till att fungera i spelet med fokus på spelnöje och effektivitet. Vi är dock inte intresserade av hur någonting görs i verkligheten om det begränsar oss istället för att lägga till spelglädje.


Vi spelar ofta i komplexa och krävande situationer. För att bäst lösa de uppgifterna tränar vi varje onsdag personlig färdighet, stridsteknik, kommunikation och samarbete med hjälp av våra instruktörer och chefer. Dessa träningar syftar till att utveckla oss både på spelar-, grupp-, plutons- och kompaninivå.Vi använder ett hierarkiskt system både i spelet och utanför. Det är dock inte samma personer som styr i spelet och utanför - Plutonledning och Klanledning är särskilda ansvarsområden. Vi har ansvar uppdelat på ett flertal grupper som jobbar mot att förbättra spelupplevelsen och driva klanen framåt. Det är dock fritt för varje medlem att komma med förbättringsförslag till gagn för klanen både i spelsätt, utrustning och addons - vi uppmuntrar engagemang.


Vi brukar övervägande använda svensk utrustning och material men är inte ovana till att även nyttja material från andra länder om vi bedömer att detta är positivt för spelupplevelsen.Vill du spela med oss?

[ Klicka här ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du måste ha en fungerande epost-adress.


Pelle
29 April 2012 kl. 00:28:28 by Pelle
Views: 421 | Comments: 1

Operation Regain ControlSitrep
Regionen Torabora har väldigt länge varit hem för den takistanska milisen. Efter mycket oroligheter byggdes FOB Broadsword i norra delen av Torabora. Det är lätt att komma in i regionen och lätt att därifrån ta sig runtom i Torabora.

Efter en ökning av milisnärvaro ökades NATOs närvaro. Ett flygplan av typen F-35 kraschade för 2 timmar sen i Toraborabergen under ett rek...
Pelle
15 April 2012 kl. 11:03:33 by Pelle
Views: 646 | Comments: 5

SO Operation Swift Vengeance


Overheadkarta av området

Target Area X-ray

[img width=550 height=350]http://dl.dropbox.com/u
...
Pelle
6 February 2012 kl. 21:19:37 by Pelle
Views: 354 | Comments: 0

På onsdag kör vi klart söndags-OPen.

För er som missade så hänvisar vi er till söndagens brief: http://www.ssg-clan.se/index.php?topic=3408.0
Pelle
20 October 2011 kl. 01:08:44 by Pelle
Views: 1622 | Comments: 23

På söndag lirar vi Cthulhu Ftgn.

Uppdraget utspelar sig på Takistan och är ett simpelt uppdrag. Vi är där som US ARMY, vår uppgift är att hålla ett pass säkert från de insurgenter som verkar i området.

Vår primära uppgift är att förse en by med sjukvårdsmateriel.

Vår sekundära uppgift är att söka efter intel om var insurgenterna förvarar vapen och annat av värde för deras aktiviteter.

BRIEFING: OP Cthulhu Ftgn 23e oktober 201...
Pelle
11 June 2011 kl. 12:57:41 by Pelle
Views: 2375 | Comments: 3

Hej!

På söndag startar vi en ny kampanj som heter Insurgency, som kommer att utspela sig på lite olika öar. Inledningsuppdraget sker på Caipraia.

Ladda hem Caipraia och lägg in i @SSG_island2\addons
>> Download

------------ LÄS STORYN, Sedan anmäler du dig längst ner -------------

Bakgrund
Året är 2017 och det råder krig i Afrika och Europa. Amerika har investerat stora pengar i företag och länder, de är inte ...
Pages: 1 ... 29 30 [31] 32

* Välkommen till SSG

Vill du söka till SSG?
Swedish Strategic Group (SSG) är en taktiskt ARMA-klan med fokus på seriöst spel i en vuxen miljö.

Klanens storlek varierar men snittar på ca 35-40 medlemmar vid varje spel. Vi håller träningar varje onsdag där vi slipar våra färdigheter och utvecklar vårt spelsätt för att på söndagar lösa de svåra uppgifter vi blir tilldelade.

Det är spel i princip varje söndag och vi bygger våra egna uppdrag! Detta betyder att vi får unika uppdag efter våra egna önskemål. 
[ Klicka här ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du måste ha en fungerande epost-adress.

* Senaste foruminlägg

Le Kalender

June 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 [20] 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

* Online

  • Dot Guests: 16
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 2
  • Dot Users Online: