Operation Keitto Kerma

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarvisningsbild
Enfisk
Förste SergeantFörste Sergeant
Inlägg: 562
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Operation Keitto Kerma

Inlägg av Enfisk » lör 05 maj 2018, 19:28

Bild


Operation: Keitto Kerma
större bilder

SITREP
För ett halvår sedan annekterade Ryssland officiellt regionen runt om staden Ruha i sydöstra Finland. NATO har ännu inte agerat mot denna invasion av Finland utan har försökt att få till en diplomatisk lösning. Medans diskussioner och möten pågår mellan bakom kulisserna och diplomater på ambassader samt av politiker, pågår kriget för fullt. Hittills har båda sidor enats om att inte använda indirekt eld, bombningar med hjälp av flyg och tyngre stridsfordon, detta för att försöka stagnera kriget och minimera antalet dödade samt skadade.

Sverige har varit väldigt passiva sedan oroligheterna startade men fördömde annekteringen av Ruha området av Ryssland. Det är dags att vi undsätter våra finska bröder på andra sidan östersjön och driver ut vår gemensamma fiende ännu en gång.

BRIEF
Sverige skickar sitt mest kapabla kompani, Sierra Lima, som ska agera spjutspetsen i ett fullskaligt anfall mot fienden. Vi har som uppgift att slå hål på fiendens försvarslinje längs med floden och slå ut fiendens möjligheter att snabbt skicka förstärkningar med hjälp av flygplatsen. Det är av yttersta vikt att vi också samlar bevis för eventuella brott mot de förbud som Finland och Ryssland har skrivit på (ej nyttja flyg, stridsvagnar eller indirekt eld).

Fienden har ställt upp fordon och materiel som tycks vara mobila missilplattformar i norr vid staden Pihlajamaa. Dessa fordon är sammankopplade med fiendens ledningsplats i staden Kaaranmännikkö. Det är därför av högsta vikt att vi nedkämpar fiendens förmåga att avfyra missiler genom att slå ut ledningsplatsen och omhänderta all form av utrustning som kan användas för att sköta avfyrning av missiler.

I nordväst strax utanför staden Marjasalo har NL rapporterat in en större fordonsdepå med BM-21 lastbilar. Dessa kan nyttjas för att skjuta indirekt eld och ödelägga hus och människor.BildBildBildPrimary Objectives
Chelyabinsk - Misstänkt ledningsplats med utrustning för avfyrning av kärnvapen. Destruera matriel, radiomaster samt omhänderta laptops.
Dubna - Flygfält med bombplan. Destruera planen.
Irkutsk - Uppskjutningsplats för missiler. Destruera samt säkra.
Tambov - Fordonsdepå samt fiendens artilleri. Destruera och säkra. Dokumentera ev brott.

Secondary Objectives
-

EGNA RESURSER
-TBA-

INTEL
Röda elipser är minfält. Laptop som nyttjas av fienden för att skicka missiler är bärbar mha ACE interact.


M2. Mån tumma

Användarvisningsbild
Enfisk
Förste SergeantFörste Sergeant
Inlägg: 562
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Re: Operation Keitto Kerma

Inlägg av Enfisk » sön 06 maj 2018, 13:40

Egna resurser:
4st FV510 Warrior
2st Land Rover Ambulance
Land Rover FFR och Land Rover WMIK HMG till skyttet
4st M1078A1P2 lastbilar för transport
4st HEMTT (2x Ammo, 1x Repair, 1x Fuel)
1st UH-60M MEV
2st UH-60M
2st AH-6M

M2. Mån tumma

Skriv svar