Operation Cold Ice av Enfisk

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarvisningsbild
Nabel
SergeantSergeant
Inlägg: 23
Blev medlem: mån 02 nov 2015, 16:38

Operation Cold Ice av Enfisk

Inlägg av Nabel » lör 10 mar 2018, 19:53

Bild
fler o större bilder: OPbild, fler bilderOperation Cold IceSITREP
Ryssland har under vad som initialt skulle vara en militärövning i det sydkinesiska havet landsatt trupper och ockuperat delar av Panthera.

Panthera har under de senaste åren blivit ett populärt resmål för ryssar. Pantheras lokalbefolkning är inte främlingsvänliga och är något kända för att ha en rasistisk vy på allt. Detta har under tid lett till bråk och misshandel av turister som besöker dess öar.
Efter det visat sig att regeringen i Panthera inte tänker göra något åt detta aggresiva betende mot turister, specifikt ryssar så Plutin beordrade en av hans generaler till att invadera Panthera.

Denna ockupation kom som en överraskning för resterande länder och de har kort efter den initiala landstigningen gått ihop för att stoppa de ryska trupperna på Pantheras öar. Redan har Pantheriska politiker tagits till fånga av ryska trupper i deras mål att ockupera Panthera.

Sierra Lima mobiliserades snabb och var placerade på Pantheras icke-ockuperade område någon dag efter Ryssarna invaderade.
Sierra Limas uppgift har sedan dess varit att patrullera den gränsen som sattes upp för ryska styrkorna och att se till att den otacksamma lokalbefolkningen inte gör något mer för att göra...

BRIEF
Ett militärt frakt-flygplan har blivit nedskjutet över på den ryska delen av Panthera, detta plan innehöll mat och en UAV för Sierra Lima. Våra radar-tekniker tror att planer har kraschlandat någonstans i östra Panthera.

Denna aggression av Ryska trupper får inte accepteras, Sierra Lima har fått i order att gå in i den Ryska delen av Panthera.

Objektiv:
  • Twister - I detta område kraschade resupply planet, Sierra Lima måste säkra hitta piloterna. Piloterna och flight crew: Johan, Karl, Sven och Gunnar. UAVn är fraktad till flygplatsen markerad TWISTER
  • Magnum - Ryssarnas militära HQ på Panthera.
  • Daim - En Svensk utpost längst den rysk-panthera gränsen, uppkopplingen till utposten gick ner några minuter efter planet blev nedskjutet. Undersök varför.

Bild

Bild
EGNA RESURSER
1 MH-6M
2 UH-60M
1 UH-60 MEV
2 MH-6J
Skyttet har Qilin HMG.
EB kör M2A3 Bradley

INTEL
Ryssarna är en reguljär armé med flyg och tyngre fordon. Röda elipser på kartan är minering.
Blå elips är sektorn där vi tror NATOs plan har krashlandat.


Kalle
Förste SergeantFörste Sergeant
Inlägg: 486
Blev medlem: sön 02 maj 2010, 23:01

Re: Operation Cold Ice

Inlägg av Kalle » lör 10 mar 2018, 21:53

Karta? :)

Användarvisningsbild
Enfisk
Förste SergeantFörste Sergeant
Inlägg: 438
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Re: Operation Cold Ice

Inlägg av Enfisk » sön 11 mar 2018, 10:50

Uppdatering: Rykande färska papper från FRA med bilder på objektiv, minering och gränsposteringar tillagda i brief. För er som inte känner igen den, Panthera är kartan vi strider på.
M2. Mån tumma

Skriv svar