Operation Into The Valley

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarvisningsbild
Enfisk
Förste SergeantFörste Sergeant
Inlägg: 544
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Operation Into The Valley

Inlägg av Enfisk » lör 10 feb 2018, 15:27

Bild


Operation: Into The Valley
större bilder

SITREP
Den forna nationen Takistan har totalt kollapsat efter den västerländska koalitionens invasion för 5 veckor sen. De fåtal intakta Takistanska militärbaserna har isolerats och försatts i karantän i väntan på att tillräckliga fångläger byggs för den nu besegrade armén.
Zargabad är beläget i norra Takistan, omgivet av berg och öken. Koalitionen har lyckats säkra de två militärbaserna i området och helt slagit ut flygfältet i anslutning till staden.

En vapenvila är i effekt mellan koalitionen och den Takistanska armén i området. Den undertecknades av General Fazel Ahmad Sayar. Han är stationerad i militärbasen i nordöst, benämnd “SOLID” av koalitionen. General Fazel har ett högt anseende hos sina soldater och är otroligt viktig för ett fortsatt lugnt övertagande av området för koalitionen. Underställd Fazel är Senior Officer Danrid Fazra, han är ansvarig för militärbasen i väst, benämnd “STEAM” av koalitionen.

Soldaterna och juniora befäl har rekordlåg moral efter de sett sitt land styckas upp av koalitionen. Flera soldater har flytt från militärbaserna och misstänks numera fortsätta kriget mot koalitionen som guerillasoldater.

BRIEF
Sverige har skickat ner Sierra Lima för att sköta omhändertagandet av utrustning och personal från de två militärbaserna i Zargabad. Överlämnandet ska ske på ett fredligt sätt. Vapen, utrustning samt fordon skall destrueras på plats. Generalerna skall omhändertas och förhöras samt föras till FOB GOTHENBURG.

Koalitionen har inte tillåtits in i staden Zargabad. Flera befäl som flytt från militärbaserna misstänks gömma sig i staden. Målet är att gå in i staden och gripa dessa krigsfångar och föra dem till FOB GOTHENBURG.


BildBildPrimary Objectives
SOLID - Grip och förhör General Fazel Ahmad Sayar. Destruera militär utrustning på plats.
STEAM - Grip och förhör Senior Officer Danrid Fazra. Destruera militär utrustning på plats.
LIQUID - Säkra samt sök och grip uniformerade befäl.
Secondary Objectives
-

EGNA RESURSER
4st MTVR
2st HMMWV Ambulance
12st M1151
4st M2A3 Bradley
2st AH6-J
3st UH-60M
1st UH-60M MEDEVAC
3st HEMMT (Repair, Fuel, Ammo)
2st HMMWV Transport
2st Quad Bike
INTEL
Röda elipser är minfält. IED hotet är högt. En mindre skara lokalbor har tagit upp vapen för att skydda sina egendomar, de är vänligt inställda gentemo vår närvaro. Civila finns i området.


M2. Mån tumma

Användarvisningsbild
Enfisk
Förste SergeantFörste Sergeant
Inlägg: 544
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Re: Operation Into The Valley

Inlägg av Enfisk » lör 10 feb 2018, 16:02

Speltekniskt: Generalen och Officiern har intel. Ni tar intel genom att scrolla på dom och välja "intel".
M2. Mån tumma

Skriv svar