Operation: Skyddsvall

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarens profilbild
Hassknatten
InaktivInaktiv
Inlägg: 186
Blev medlem: mån 05 aug 2019, 18:08

Operation: Skyddsvall

Inlägg av Hassknatten » fre 26 jan 2024, 22:57

Bild

Efter en framgångsrik samarbetsoperation mellan SSG och SE har vi säkrat terräng och avancerat ett stycke in i fientligt territorium.
Våra styrkor har lyckats genomföra en effektiv inledande operation och kontrollerar nu flera strategiskt viktiga positioner i området. Vi har stött på motstånd, men har genom överlägsen taktik och samarbete kunnat avvärja hoten och upprätthålla vår framryckning.

Fientliga bakre positioner: De fientliga bakre positionerna är nu vårt huvudmål. Genom att försvaga dessa positioner och eliminera viktiga punkter kommer vi att kunna begränsa fiendens förmåga att mobilisera och utöva effektivt försvar. Våra underrättelser tyder på att fienden har etablerat försvarsställningar vid viktiga transporter och kommunikationspunkter samt förnödenhetslager.

  • Vår målbild är att systematiskt slå ut viktiga punkter hos fienden, i syfte att underminera deras förmåga att föra förstärkningar samt förse sina framåtstridande styrkor.
  • Fortsatt underrättelsearbete är avgörande för att kartlägga fiendens positioner, resurser och kommunikation.
    Aktiva spaningsoperationer kommer att genomföras för att inhämta så detaljerad information som möjligt.
  • Baserat på underrättelserna kommer en operationellt detaljerad plan att utarbetas för att slå ut fiendens bakre positioner. Planen kommer att utföras av SSG medan SE vidhåller position i väntan på att vår uppgift är färdig.
  • Genom kombinationen av överraskning, precision och samordning kommer vi koordinerat anfalla mot fiendens backlinjer och viktiga punkter. Särskild uppmärksamhet kommer att fokuseras på att förstöra fiendens transportsystem, förnödenhetslager samt kommunikation.
  • Efter operation: Efter att vi har avslutat anfallsoperationen mot fiendens bakre positioner kommer vårt kompani att återvända till våra befästa positioner för att konsolidera och förstärka kontroll över det intagna området. Fientliga motanfall kommer att bevakas noggrant och effektivt bemötas.

Bild

Sammanfattning:

Våra svenska och finska kompanier har tagit terräng och säkrat en bit in i fientligt territorium. Nu fokuserar vi på att försvaga fiendens bakre positioner genom att slå ut viktiga punkter och försvåra deras förmåga att föra förstärkningar samt tillhandahålla förnödenheter. Genom fortsatt samarbete och välkoordinerade anfall kommer vi att förbli framgångsrika och säkra vårt intagna område. Vidare åtgärder kommer att vidtas baserat på underrättelseinformation och vår övergripande plan. Förvänta er uppdateringar löpande.

Detta är Sitrep och briefen för nuvarande läge. Vi är redo och motiverade att slutföra denna viktiga operation tillsammans med våra finska kamrater. Vikingar och lönnmördare - För seger!


Bild

3x FV 510 Warrior
3x Pandur II
2x M113A3 (Ambulans)

1x MRZR (NL)

1x Sholef (TL)
1x HEMTT (TL)

1x Chinook
1x HKP14E (Transoprt)
1x HKP14E (Needle)
1x MH-6 (Transport)
1x AH-6 (Hammer)
1x UH-60M (Hammer)
1x AH-64D (Hammer)
1x JAS 39 Gripen
1x A-10D
3x VL lastbilar
Den femte spelaren sitter under bordet.

Låst