Sida 1 av 1

Operation: Savage

Postat: lör 21 okt 2023, 11:29
av EnfiskBild
På en sandbank i norra Da Krong dalen befinner sig en grupp amerikanska soldater. Avskurna från omvärlden och bortglömda av högsta ledningen, består dagarna mest av att polera båtskrov, röka cigg och käka frystorkat.
I dalen finns det tre baser, den norra basen för helikoptrar och patrullbåtar, den södra basen för artilleri och spaning samt den västra basen som är en enklare radio station.
Den norra basen fungerar som transporthub för förnödenheter till de andra baserna samt står för all patrullering i dalen.

Bild
I vanlig ordning är det dags för en supply run med båtar ner till Camp Savage i söder. Grabbarna har lastat ombord ordentligt med ammo och cigg så allt är redo för att utgå till den södra basen Camp Savage.

Bild
Transportera färdiglastad utrustning till Camp Savage:: Båtarna är färdiglastade. Ta den större floden mot Camp Savage och lägg till nere vid Docks Savage där friendlies väntar på er ankomst.
Destruera vapengömma: Ett misstänkt vapenlager som ledningen länge ignorerat ligger i närheten, när vi lastat av förnödenheterna till Camp Savage så ska vi utgå på patrull och söka efter vapengömma. Hittar vi den så ska den destrueras.
Helikopterkrash: Två veckors regn har skjutit fram uppgiften att söka efter två nedskjutna helikoptrar. Vi har ett ungefärligt område att söka igenom efter helikoptrarna och dess besättning.
Bild
länk till bilder: https://imgur.com/a/yos8gjk

Re: Operation: Savage

Postat: sön 22 okt 2023, 06:35
av Murkelost
Tidigare Vietnam op för några veckor sen varit det inte så mycket cas order som markledning delade ut.

VL efterlyser mer av det på basis om behovet såklart finns.

Bara en liten färsk reminder, så man inte glömmer bort oss när de hettar till. Nyttja landmärken är en bra grej också 🎉