Operation: Savage

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarens profilbild
Enfisk
VicefänrikVicefänrik
Inlägg: 1477
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Operation: Savage

Inlägg av Enfisk » lör 21 okt 2023, 11:29
Bild
På en sandbank i norra Da Krong dalen befinner sig en grupp amerikanska soldater. Avskurna från omvärlden och bortglömda av högsta ledningen, består dagarna mest av att polera båtskrov, röka cigg och käka frystorkat.
I dalen finns det tre baser, den norra basen för helikoptrar och patrullbåtar, den södra basen för artilleri och spaning samt den västra basen som är en enklare radio station.
Den norra basen fungerar som transporthub för förnödenheter till de andra baserna samt står för all patrullering i dalen.

Bild
I vanlig ordning är det dags för en supply run med båtar ner till Camp Savage i söder. Grabbarna har lastat ombord ordentligt med ammo och cigg så allt är redo för att utgå till den södra basen Camp Savage.

Bild
Transportera färdiglastad utrustning till Camp Savage:: Båtarna är färdiglastade. Ta den större floden mot Camp Savage och lägg till nere vid Docks Savage där friendlies väntar på er ankomst.
Destruera vapengömma: Ett misstänkt vapenlager som ledningen länge ignorerat ligger i närheten, när vi lastat av förnödenheterna till Camp Savage så ska vi utgå på patrull och söka efter vapengömma. Hittar vi den så ska den destrueras.
Helikopterkrash: Två veckors regn har skjutit fram uppgiften att söka efter två nedskjutna helikoptrar. Vi har ett ungefärligt område att söka igenom efter helikoptrarna och dess besättning.
Bild
länk till bilder: https://imgur.com/a/yos8gjk
M2. Mån tumma

Användarens profilbild
Murkelost
InaktivInaktiv
Inlägg: 930
Blev medlem: tor 10 nov 2016, 23:49
Ort: Arvika
Kontakt:

Re: Operation: Savage

Inlägg av Murkelost » sön 22 okt 2023, 06:35

Tidigare Vietnam op för några veckor sen varit det inte så mycket cas order som markledning delade ut.

VL efterlyser mer av det på basis om behovet såklart finns.

Bara en liten färsk reminder, så man inte glömmer bort oss när de hettar till. Nyttja landmärken är en bra grej också 🎉
Get to da choppah!

Skriv svar