Operation: Avenger Impact - Part 2

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarvisningsbild
Enfisk
FanjunkareFanjunkare
Inlägg: 1011
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Operation: Avenger Impact - Part 2

Inlägg av Enfisk » tor 11 mar 2021, 20:05Bild
Våra ansträngninar har gett resultat, både befolkningen och de västerländska trupperna fruktar oss. De forskare som vi kidnappade har efter viss övertygelse (läs tortyr) arbetat hårt med att destillera fram en koncentrerad vätska med Ebola viruset.

Den legendariske bombmakaren, Khalil Mahmet, som vi fritog har jobbat hårt med att utbilda våra bröder i hur man bygger, placerar och detonerar sprängladdningar med hjälp av en telefon, samtliga fordon, inklusive cyklar, har försetts med IEDer för att kunna användas vid sabotage eller offensiv mot fienden.

Labbet vi intog har fungerat väl för våra ändamål men blev nyligen bombat och är numera helt förstört. Våra allmäktiga ledare hade turen med sig och undvek döden.
Bild
Det är dags att spänna musklerna och svepa genom regionen och äntligen återta det som är vårt! Vi har införskaffat tre nya T34or från den regionala militären som uppenbarligen var för fega för att använda dem, samt tre stycken BM-21or. Våra allmäktiga ledare har nu planerat att göra en styrkeuppvisning genom att ta sig på konvoj med all utrustning till närliggande stad, där ställa upp och sedan samtidigt avfyra, samtliga raketer ur BM-21orna med målet att skrämma befolkningen till lydnad samt destruera flygfältet som fortfarande används av västerlänska styrkor.

Bild

För att förankra vår närvaro och sätta skräck i befolkningen måste vi visa upp våra bästa soldater och maffigaste prylarna.
Våra ledare som går från klarhet till klarhet har bestämt att samtliga insurgenter ska samlas på samma plats, med allt vi har, samtidigt i staden Khas. Väl i staden ska vi sätta upp plakat och banners för att visa vad som numera gäller och att det är vi som bestämmer. Hit ska vi också ta forskarna som numera inte gör oss någon nytta, dessa ska avrättas.
De tre stycken BM-21orna ska avfyras, och tömmas på alla raketer, mot flygplatsen i öst och på så sätt destruera fiendens kapacitet att nyttja flygfarkoster.
Bild

De otrogna är alltför beroende på nymodigheter som el och aparaterna som drivs på strömmen. Ett större Kraftverk i nordvästra delen av Anizay är den huvudsaklige producenten av ström. Slår vi ut detta så kommer vi få ett jämnare slagfält och kommer inte behöva kasta nya rekryter på fienden tills dem får slut på ammo för att vinna mark.
Bild

Den nybildade militären som består av landsförrädare och inhyrda västerländska styrkor har grävt ner sig och inväntar nästa lönecheck. Inte ett uns av trogenhet eller dedikering från en sån smutsig skara förrädare. Det är dags att vi slår dem i bitar och visar befolkningen vad som händer om dem försöker sätta sig emot oss! Vi slår mot deras postering och destruerar palatset när vi är klara med militären! Det är också här mycket av IDAPs gamla sjukvårdsmaterial ligger och dammar. Vi har ju ganska tunnt med sjukvårdsmaterial..
Bild

Här i den gamla staden Naudeh blomstrade förtrycket och vi kunde håva in stålar från befolkningen. När de västerländska styrkorna intog Anizay drevs vi och våra dörrknackare ut ur staden eller fängslades. Numera har de västerländska styrkorna permanent intagit stadens finaste hus och palats. Visa vad som händer om någon försöker sätta sig över oss!
Bild

Bild

3st T-34
2st Praga V3S (Zu-23)
2st Datsun 620 (PKM)
2st Praga V3S Transport

Bild

Väder: Växlande molnighet, varma vindar från söder.
Tid: 0800
IED hot: Lågt
AA hot: Lågt
Civila: Medel


Länk till bilderna: https://imgur.com/a/mF0vDIx och https://imgur.com/a/EkHayo2
M2. Mån tumma

Kalle
FanjunkareFanjunkare
Inlägg: 817
Blev medlem: sön 02 maj 2010, 23:01

Re: Operation: Avenger Impact - Part 2

Inlägg av Kalle » fre 12 mar 2021, 04:21

Helt underbart skriven brief!

Blubb83
Menig klass 3Menig klass 3
Inlägg: 19
Blev medlem: lör 24 okt 2020, 19:19

Re: Operation: Avenger Impact - Part 2

Inlägg av Blubb83 » fre 12 mar 2021, 17:53

Varför är det så roligt att vara på den onda sidan <3

Användarvisningsbild
Enfisk
FanjunkareFanjunkare
Inlägg: 1011
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Re: Operation: Avenger Impact - Part 2

Inlägg av Enfisk » fre 12 mar 2021, 17:54

Bild
M2. Mån tumma

Skriv svar