Operation: Lush Militia Crush

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarvisningsbild
Enfisk
FanjunkareFanjunkare
Inlägg: 1011
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Operation: Lush Militia Crush

Inlägg av Enfisk » lör 16 maj 2020, 14:58Bild
I den gamla sovjetprovinsen Rosché råder oro. Befolkningen har decimerats av åratal med väpnade konflikter och inbördes stridigheter mellan diverse olika milisgrupper. Många av dessa milisgrupper vill uppnå ett självstyre och försöker då ta makten från den demokratiska regering som FN insatallerat. Under dessa många år av stridigheter mellan milisgrupperna och diverse insatser från medlemsländer inom FN har nu våldet på senare tid eskalerat i rasande takt. Milisgrupperna har slutit sig samman och poserar nu ett riktigt hot mot demokratin i Rosché.

Alla civila har flytt eller flyttats på av FN för att inte hamna i skottelden under denna pågående konflikt. Detta var nödvändigt då milisen nyttjar artilleri mot civila mål, hänsynslöst.

Sverige bidrar till FN och dess insatser runt om i världen och har på uppdrag av FN nu bidragit med en infanteri pluton samt specialister inom flyg, artilleri samt spaning till FN:s insats i provinsen Rosché. Sverige skickar Sierra Lima.

Bild
Plutonens uppgift är att kväva milisens våld mot civila och destruera diverse installationer som milisen konstruerat norr om med den front som bildats mellan FN styrkor och milisens område. Sierra Lima har order om att ta initiativet och slå tillbaka mot fienden. Information om läget, milisen samt dessa läger är tunn, vi vet att det finns ett mindre läger konstruerat i det gamla sågverket strax nordöst om byn Ripdorf. Plutonens första uppgift är att nedkämpa fienden och destruera detta läger samt samla intel om läget i regionen och eventuella milisinstallationer.
Bild

Bild
OBJ - CAMP : lokalisera milisens läger i skogen och destruera utrustning. Sök intel angående andra baser milisen har upprättat i regionen.

Bild
Sök intel angående andra baser milisen har upprättat i regionen.
Bild

6st M107 SOV (M2)
4st Pandur II
3st HEMTT (Fuel, Ammo, Repair)

6st AH-6
6st MH-6
1st UH-60 MEV


Bild
Bild
Väder: Växlande molnighet, dimmig morgon.
Tid: 0520
IED hot: Lågt
AA hot: Lågt
Civila: Inga

Länk till bilderna: https://imgur.com/a/j1uAhzq
M2. Mån tumma

Användarvisningsbild
Matez
Korpral (E)Korpral (E)
Inlägg: 69
Blev medlem: tis 13 feb 2018, 02:09

Re: Operation:

Inlägg av Matez » lör 16 maj 2020, 15:01

smurf hjälmar igen? :D

Användarvisningsbild
Enfisk
FanjunkareFanjunkare
Inlägg: 1011
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Re: Operation:

Inlägg av Enfisk » lör 16 maj 2020, 15:11

Tänkte köra med gräshjälmarna!
M2. Mån tumma

Användarvisningsbild
Murkelost
Sergeant (E)Sergeant (E)
Inlägg: 714
Blev medlem: tor 10 nov 2016, 23:49
Ort: Arvika
Kontakt:

Re: Operation: Lush Militia Crush

Inlägg av Murkelost » sön 17 maj 2020, 22:27

De va riktigt nice med röd rök i skogen. Påkallade rökmarkering på kanal 2 till SL som vidarebefordrade det till skyttegrupper som lade röd rök. Gjorde det enkelt att lägga CAS elden där den skulle vara utan att riskera BOB. Thumbs upp skyttet!

Bild
Get to da choppah!

Skriv svar