Operation: Ligister i Klister

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarens profilbild
Enfisk
VicefänrikVicefänrik
Inlägg: 1309
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Operation: Ligister i Klister

Inlägg av Enfisk » tor 30 jan 2020, 21:41

Bild
Operation: Ligister i Klister

BRIEF:
Regionen Hellanmaa i östra europa är en fattig del av landet Zerbiata. Landet var ockuperat under andra världskriget och dess befolkning utsattes för en grym behandling av de ockuperande. Under efterkrigstiden bröt ett inbördeskrig som försatte landet i en om möjligt, ännu sämre situation. Under kalla kriget var landet ett av många fokusomården för FN för att stävja konflikterna och få landet på socioekonomisk rätsida.

Efter ett antal snesteg av FN:s trupper och ett förlöjligande av FN:s fredsbevarande styrkor lämnade organisationen Zerbiata med svansen mellan bena och ett nytt inbördeskrig bröt snabbt ut igen. Numera är landet mer splittrat än någonsin, milisgrupper har karvat upp landet i olika revir och agerar som små diktatorer.

FN:s nye generalsekreterare Tito Berluscones har nu öppnat historieboken och ser tillbaka på organisationens misslyckade insats med tårögda ögon. Han ser nu chansen att kliva in som östra europas räddare i nöden och stabilisera Zerbiata.

SITREP:
Som en del i Sveriges insats i FN bidrar Sverige med en pluton soldater samt enabler grupper inom spaning, flyg och artilleri. Sverige har fått i uppgift att som första kängorna på backen i landet Zerbiata med kraft stävja milisgrupperna som verkar i regionen. Staben har tillsammans med spaningsgruppen tagit fram en strategi för att med kraft visa vem som bestämmer. Milisgrupperna måste slås på käften för att de i ska kunna kallas till vapenvila och fred i regionen.
Tre objektiv har identifierats, en mindre by i norr som används som vapendepå för diverse gamla ryska stridsfordon. Andra objektivet är en kommunikations anläggning som milisen nyttjar, den måste destrueras för att omöjliggöra ett samlat motanfall och spridning av missinformation. Tredje objektivet är milisens högkvarter, en mindre by som används som barracker för soldater och samlingsplats inför räder som milisen utför i regionen.

Bild
Bild på AO.

PRIMÄRA OBJEKTIV:
OBJ LOGS: Destruera fordonsdepå
OBJ SAW: Destuera radio-anläggning
OBJ LEAF: Grip högt uppsatta milismän

SEKUNDÄRA OBJEKTIV:
-

UTRUSTNING:
2st HMMW .50Cal Mk2
2st HMMW 2D(Open)
2st HMMW Ambulance
4st FV 510 Warrior
1st MRZR
1st HEMTT (Ammo, Repair,1st M252, 1st M6)


2st MH-6M
3st AH-6M
1st UH-60M (Needle)
1st CH-47
3st HEMTT (Fuel, Ammo, Repair)
ÖVRIGT:
-

Tid: 0400
IED hot: Inget
AA hot: Medel
Civila: Inga

Speltekniskt
Det är bara respawn på Chinooken och Needle för att testa behålla scroll text och Ctab namn under hela uppdraget.
@Matez det finns en Virituell Spectator slot också.

länk till bilder: https://imgur.com/a/jtYy7aC
M2. Mån tumma