Operation: Ante Meridiem

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarvisningsbild
Jonasson
ÖverfurirÖverfurir
Inlägg: 44
Blev medlem: mån 31 okt 2016, 19:04

Operation: Ante Meridiem

Inlägg av Jonasson » lör 16 nov 2019, 17:09

Bild

SITREP

När Amerikanska militären lämnade Anizay för tre år sedan så hade den lokala polisen åter tagit kontroll över regionen. Planen var att låta regionen själva ta hand om sina konflikter då internationell ingripande ansågs vara en orsak till det dåvarande Anizays konflikter. Nu tre år senare så har ett nytt hot uppstått under FNs näsa. Rebeller från hela krigsskådeplatsen har anslutit sig till varandra & kallar sig nu för “Förenta Rebellerna av Anizay” förkortat ner till FRA. Dem har med hjälp av gerillakrigföring lyckats överkasta den lokala polisen samt byggt en mycket utmärkt armé.

FN har skickat in ett Svensk kompani till F.O.B. Winchester, en Amerikansk anläggning. Då den Amerikanska fronten sträcker sig långt öst, har F.O.B. Winchester blivit mycket glesbefolkad. Svenskarnas uppgift är att först övervaka den amerikanska utrustningen i Winchester. Därefter när de Amerikanska anfallen i öst är avklarade så skall Sierra Lima attackera mot syd.

FRA har blivit en mycket farlig fiende då de sålt olja för att finansiellt kunna stödja sina trupper med utrustning. FN anser att en attack mot FRA är ett måste för att kunna stabilisera regionen igen. Tack vare intel från civila så ligger vi ett steg framför rebellerna. Det är oklart om FRA kommer att misstänka attacken på söndag morgon.

BRIEF
Klockslaget är 0800, Sierra Lima kompani har blivit kallad till briefing tältet. Den kommande operationen kommer att utföras under en fyra timmars period. Den preliminära uppgiften är att eliminera eller tvinga rebellerna att lämna krigsskådeplatsen. De Amerikanska anfallen i från öst har bevisats sig vara mycket effektiva, det är nu Sierra Limas uppgift att säkra den södra sektorn.

Staden Mian har blivit ockuperad av rebellerna, alldeles för nära våran F.O.B. Återta staden, eliminera fienden samt hitta & förstör AA positioner som ryktas sig finnas i närheten. Intel från civilbefolkningen har varit mycket hjälpsam men positionen av Al Baghmami är fortfarande okänd. Säkra samt sök igenom staden Janur för eventuell intel om vart han befinner sig.

Objektiv Boolean, två kilometer sydväst om Mian. Rebellerna har placerat ett fåtal granatkastare i staden. Vi skall eliminera fienden från staden samt hitta & förstöra granatkastarna. Objektiv Integer, tre kilometer väst om objektiv Boolean. Inte mycket är känt om vad som föregår där, vi misstänker att ett kommunikationsnätverk har placerats i staden. Eliminera fienden samt hitta & förstör allt kommunikationsutrustning som vi stöter på. Objektiv Varchar, tre kilometer sydväst om objektiv Integer. Rebellerna har lyckats extrahera olja från fälten, detta innebär att dem har en stabil inkomst då dem säljer oljan. Eliminera fienden från fälten samt omhänderta all olja vi stöter på.


Bild

OBJEKTIV
Primära:
OBJ BOOLEAN
Eliminera fienden i staden samt hitta & förstör samtliga granatkastare.
OBJ INTEGER
Eliminera fienden i staden samt hitta & förstör all kommunikationsutrustning..
OBJ VARCHAR
Eliminera fienden på oljefältet samt beslagta all olja.
Sekundära:
OCKUPERAD
Eliminera fienden på fronten samt förstör AA hotet.
INTEL
Hitta intel om vart ledaren Al Baghmami befinner sig.


OBJ BOOLEAN
Bild
Bild


OBJ INTEGER
Bild


OBJ VARCHAR
Bild
Bild

EGNA RESURSER
1x CH-47F
1x UH-60M
1x UH-60M MEV
1x MH-6M Little Bird
1x AH-6M Little Bird
1x Jas 39 Gripen

3x M1025A2 M2
2x M1025A2
2x Kamaz MEV

4x IFV Patria

TID & VÄDER
Morgon 08:00.
Klar himmel med fåtal moln.

INTEL
IED Hot: Medel
Red Air Hot: N/A
Civila: Låg
Anti Air Hot: Medel
Galaxer i mina braxer!

Användarvisningsbild
Dudemeister
MajorMajor
Inlägg: 172
Blev medlem: mån 19 okt 2009, 17:59

Re: Operation: Ante Meridiem

Inlägg av Dudemeister » sön 17 nov 2019, 15:51

Var är vår FOB?

Skriv svar