Operation: Saatana Perkele

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarens profilbild
Enfisk
VicefänrikVicefänrik
Inlägg: 1462
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Operation: Saatana Perkele

Inlägg av Enfisk » lör 09 mar 2024, 22:04

Bild

I östra Finland går larmet, en okänd fientlig styrka har klivit över gränsen och avancerar snabbt västerut för att inta Helsingfors. Ute i de djupa skogarna i Virolahti kommer ingen hjälp, ingen armé är påväg för att försvara. Fienden har redan kontroll över majoriteten av regionen och har börjat gräva ner sig samt flyttar materiel och manskap in i landet via det militära flygfältet Nakarinmäki.

Den mindre finska försvarsstyrka som varit placerad i Virolahti utgick med samtliga från F.O.B. HARVAJ och har i en heroisk insats fördröjt fienden sålänge det varit möjligt. De har lämnat allt ickekritiskt materiel kvar i FOB. Till och med kockarna plockade ut vapen och gick för att möta fienden.

Kvar är nu endast det gamla gardet, en grupp erfarna härdade män som sedan länge hängt av sig bössorna. De arga finska skogshuggarna!

Bild
Skogshuggarna samlas i byarna Piispa och Haavisto för att kraftsamla. De har en chans, en rush mot FOBen där ordentlig utrustning och materiel finns som skulle ge dem en chans i striderna som väntar.

I byarna står nu männen, tystlåtna och sammanbitna inför vad som väntar. Vardera grupp har lyckats skramla ihop 3 fordon var, 3 dunkar bensin. Några av männen har med sig en älgstudsare, andra har äldre tyska jaktvapen, de tredje har ingenting.
För att lyckas ta sig förbi fiendens posteringar och patruller måste de använda sin list, sin terrängkännedom och tjocka pannben.

Bild
Ta dig till F.O.B. HARVAJ död eller levande


Bild
Kanske en älgstudsare, kanske en Kar98, kanske ingenting
6st fordon (3 per grupp) helt utan bensin
3 bensindunkar
Istället för radio så anväder skogshuggarna visslingar och vrål för att kommunicera


Dör du så respawnar du i byn Piispa. Använd då teleport-flaggan för att fallskärmshoppa in på dina vänner.

Lycka till!
M2. Mån tumma