Operation Heatwave av PRAE

Organisera ströspel med SSG-gänget här

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarens profilbild
Enfisk
VicefänrikVicefänrik
Inlägg: 1464
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Operation Heatwave av PRAE

Inlägg av Enfisk » fre 08 sep 2023, 21:27

Bild

När: Operationen startar 20:00 lördagen den 9e september (imorgon).
Var: PRAE Arma server och TeamSpeak
Hur: PRAE Sync

Karta: Takistan North
Vi spelar som: US Marine Raiders
Fienden spelar som: Rebeller

Bild
Välkommen till North Takistan Marines. Denna öken-tundraregion är kraftigt ärrad av tidigare konflikter, vilket gör den till en farlig och osäker miljö på grund av närvaron av upprorsmän. I regionen står vi framför allt inför rebeller som finansierar sin verksamhet genom illegal narkotikahandel. Denna olagliga inkomstkälla har gjort det möjligt för dem att upprätthålla sin verksamhet långt efter slutet av inbördeskriget och invasionen av Nato och FN:s fredsbevarande uppdrag och fortsätter att utgöra ett betydande hot mot den regionala stabiliteten.


Situationen har nyligen blivit ännu mer komplicerad, med det lokala gruvföretaget VRANA INSTUDSTRIES som uppmärksammats på grund av sina kopplingar till rebellerna. Det är fortfarande oklart om VRANA har ett hemligt avtal med rebellerna eller om de tvingas och manipuleras av dem.


I denna dynamiska och oförutsägbara miljö är vårt uppdrag att navigera i det komplexa nätverket av allianser, identifiera rebellernas finansieringskälla och återställa säkerheten i regionen.
Bild
1. Sök och säkra gruvplatser: Vi måste söka och säkra tre gruvplatser som drivs av VRANA INSTUDSTRIES. Dessa minor misstänks ha kopplingar till upprorsmännen, antingen genom hemligt samarbete eller tvång. Därför bör vi snabbt få kontroll över dessa platser.


2. Samla in underrättelser: När vi säkrar dessa platser måste vi noggrant söka efter bevis på samförstånd mellan VRANA och upprorsmännen. Dokument, kommunikation eller andra bevis ska samlas in och dokumenteras.


3. Neka resurser: För att störa rebellernas verksamhet har vi rätt att förstöra alla resurser, utrustning eller anläggningar på gruvplatserna som vi anser vara användbara för rebellerna. Detta kan inkludera utrustning som används i gruvdrift, kommunikationsinfrastruktur eller andra tillgångar som kan stödja deras uppror.


Med tanke på den möjliga närvaron av VRANA-arbetare blandade med upprorsmän måste vi vara försiktiga och skilja mellan dem så mycket som möjligt. Alla icke-stridande som påträffas bör behandlas med lämplig separation från fiendens kombattanter. Det är viktigt att våra handlingar är proportionerliga, med det primära syftet att störa upprorsoperationer och avgöra omfattningen av VRENAs inblandning. Säkerhetsskador och skador på civilbefolkningen måste minimeras och platserna lämnas funktionella.
M2. Mån tumma

Användarens profilbild
Enfisk
VicefänrikVicefänrik
Inlägg: 1464
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Re: Operation Heatwave av PRAE

Inlägg av Enfisk » fre 08 sep 2023, 21:37

PRAE Sync:
Moddarna är hostade på deras Standard repository. Jag kan med gott samvete skriva att deras sync är _snabb_
Så frukta inte över att behöva hämta ner moddarna!
Om ni behöver lägga till den, klistra in autoconfig URL;

Kod: Markera allt

http://mods.prae-garde.de/Standard/.a3s/autoconfig


Här har ni instruktioner för hur man lägger till deras sync repository. Använd då såklart ovan 'autoconfig URL' istället för den som står i guiden: viewtopic.php?t=2828

När ni väl lagt till PRAE Standard repository, följ bilden nedan för att hämta hem, endast de mods som behövs för eventet:
Var noggranna med att välja 06. Antares
Bild
Väl på plats med moddarna så behöver ni hämta hem kartorna Lythium och Northern Takistan. PRAE har delat upp sina kartor i ett nytt repository, så vi måste göra om ovan guide, men med en annan autoconfig-URL:

Kod: Markera allt

http://mods.prae-garde.de/Maps/.a3s/autoconfig
Sen gör vi om samma process här, följ bilden så att du får rätt kartor nerladdade!
Bild
För att till sist starta Arma, så använder vi också Arma3Sync för att snabbt o enkelt välja moddarna vi ska ha.
Bild
Bild
M2. Mån tumma

Skriv svar