Sida 1 av 1

Operation: Dust Avalanche

Postat: tor 18 jun 2020, 20:50
av Enfisk


Bild
Den tidigare neutrala självständiga provinsen Kujari har under många år undvikit all misär som det annars krigshärjade Kermaristan ständigt lever i. Sedan 2år tillbaka har det sakta börjat skifta då lokala organisationer växt fram med ett enda syfte, att ta över styret i landet. Nato har sedan dess hållit ett vaksamt öga på den ökade oron som vuxit fram i landet.

För sex månader sedan fick den sittande makten i landet, President Karim Fahim som även fört god diplomati med västvärlden, konkreta bevis om att de organisationer som fram tills nu endast varit ett stort problem i form av våldsamma protester, fått en gemensam ledare. Man vet inte mycket mer om ledaren än att hans namn är Kirabo Sane, att han är rik samt att han har kontakter på svarta marknaden.

President Fahim meddelade Nato om rådande läge. Nato beslutade att risken för väpnad konflikt var stor och med godkännande från President Fahim svarade man genast med att skicka 2 stycken förband till regionen, det amerikanska 3rd Marine Logistics Group(3rd MLG) samt det svenska förbandet Swedish Strategic Group (SSG) . Dessa samverkar med sittande styre för att stabilisera och stärka infrastrukturen i landet. Detta hoppas man på ska kunna återvinna förtroendet hos befolkningen.


Bild
Klockan 01:14 inatt så tappade USAF kontakten med ett av sina flygplan, modell C130, som bar på en väsentlig mängd beslagtagen sarin-gas som påträffats i ett lagerhus misstänkt tillhörande Kirabo Sane. Flygplanet var på väg från den Nato kontrollerade flygplatsen Doctor Jones Airfield (Airfield Jones). Den sista informationen de fick från Capt. Anne Raft innan kollisionen var att dem blivit träffade av okänt vapensystem och tappat all funktion i motorerna. Satellitbilder visar mycket rörelse runt kraschplatsen.

SSG befinner sig nu i Outpost Gadjadji som är en liten by i sydöstra delen av Kujari. Vi bor tätt med befolkningen här för att stärka förtroendet för oss.
Bild
Vi har blivit tilldelade uppgiften att packa ihop och röra oss till den lokaliserade kraschplatsen för C130. Vi har även sen tidigare fått uppgift att transportera materiel till den närliggande byn Barawas som 3rd MLG nyligen levererat till oss. Det är beslutat att vi ska kombinera dessa två uppgifterna.

I korta drag:
Lasta upp materiel och transportera dessa ASAP till Barawas. Utgå därefter mot kraschplatsen.

Bild
Transportera materiel till Barawas.
Lokalisera C130 samt sarin-gasen. Destruera därefter planet.
Evakuera eventuella överlevande
Bild

Bild
Hitta eventuell intel som stärker information gällande vad och vem som orsakat kraschen.
Civila är vänligt inställda gentemot oss, använd dem för att samla intel.

Bild

3st HEMTT (Fuel, Ammo, Repair)

Bild

Väder: Växlande molnighet, varma vindar från söder.
Tid: 0800
IED hot: Högt
AA hot: Medel
Civila: Lågt


Länk till bilderna:
https://imgur.com/a/a1rwqnH
https://imgur.com/a/5rS6sKP

Re: Operation: Dust Avalanche

Postat: tor 18 jun 2020, 21:53
av Kalle
Blir mycket besviken om han inte står kvar o dansar på planet när vi kommer dit Fisken! ;)

Re: Operation: Dust Avalanche

Postat: tor 18 jun 2020, 22:30
av Enfisk
Tyvärr funkar inte animationerna i MP :(

Re: Operation: Dust Avalanche

Postat: fre 19 jun 2020, 14:45
av Bezz
Polys animationer ska väl funka?

Re: Operation: Dust Avalanche

Postat: fre 19 jun 2020, 18:29
av Enfisk
PLP har ett par stycken men eftersom animationer syncas mellan client och server så är de halv tungt att ha med i MP missions

Re: Operation: Dust Avalanche

Postat: lör 20 jun 2020, 11:14
av Murkelost
Får lite Huey ala m90 smorfty skin vibbar här 🤑 😍

Re: Operation: Dust Avalanche

Postat: lör 20 jun 2020, 19:43
av Skandi