Sida 1 av 1

Operation: A New Dawn

Postat: tor 12 mar 2020, 23:40
av Enfisk


Bild
Den Chernoryska milisgruppen har alltför länge levt rövare i Ruha området. Stackars civila behandlas som boskap och tvingas arbeta för milisens under hemska förhållanden. Den Europeiska Försvars Unionen (Common Security and Defence Policy, CSDP) har länge tittat bort från situationen i regionen. Det Eurpeiska grannlandet Livonia har länge beklagat sig över situationen men inte fått det militära stödet som bedömts krävas för att driva den ryskstödda milisen ur regionen för gott.

Den horribla tillvaron för de civila har först nu blivit en fråga för CSDP då milisen börjat använda så kallad "fracking" i norr för att kunna sälja råoljan på den svarta marknaden i utbyte mot nyare vapen samt miltärfordon. Dricksvatten och jordbruk i Livonia har blivit förgiftat och slagit hårt på den inhemska matproduktionen samt ekonomin. EU har nu äntligen beslutat att skicka militärt stöd!

Europeiska Försvars Unionen, där Sverige sitter med, har skickat en QRF styrka, i storleken av en pluton.
Bild
Plutonen Sierra Lima har flugits in till Livonia och därefter tagit sig med nödvändig utrustning till FOB Kumuri. FOB:en är högst spartansk, upprättat på en gammal bondgård. Ställföreträdande plutonschef har dock riggat projektor utrustningen och är redo för brief med en kopp machiato med extra grädde.

Plutonen har fått tydliga mål, destruera fracking-utrustning vid OBJ Oak. Omöjliggör för milisen att förgifta Livonia. Sekundärt är att vid samtliga prioriterade objektiv söka efter civila tvångsarbetare som befaras användas som mänskliga sköldar i värsta fall.
Bild
För att köpa lite good will har plutonen, på eget initiativ spanat fram ett fångläger som vi ämnar ta i besittning och omhänderta eventuella fångar. Objektiv Pine.

Sist men inte minst, destruera milisens högkvarter i regionen vid objektiv Teak.
Bild


Bild
Bild på AO.

Bild
4st Pandur 2
8st HMMW (4st .50cal)
1st HEMT (TL)
2st MRZR
2st HMMW (Ambulance)

1st MH-6M (ingen respawn)
1st UH-60 MEDEVAC
1st CH-47
3st UH-60 (ingen respawn)
4st AH-6M (Ingen respawn)
3st HEMTT (Fuel, Ammo, Repair)

Bild

Väder: Växlande molnighet, tung dimma som förväntas lätta framåt lunch. Kraftiga vindar.
Tid: 0615
IED hot: Lågt
AA hot: Medel
Civila: Lågt


Länk till bilderna: https://imgur.com/a/AiDYBRG

Re: Operation: A New Dawn

Postat: fre 13 mar 2020, 07:28
av Matez
häftigt!

Re: Operation: A New Dawn

Postat: lör 14 mar 2020, 05:28
av sKiii
IED hot: Lågt!? Något är fel

Re: Operation: A New Dawn

Postat: mån 16 mar 2020, 09:48
av Matez