Operation: Petersburg (Av Grimzone)

Moderator: S2 Uppdragsgruppen

Användarvisningsbild
Enfisk
ÖverstesergeantÖverstesergeant
Inlägg: 842
Blev medlem: mån 28 sep 2015, 20:44

Operation: Petersburg (Av Grimzone)

Inlägg av Enfisk » sön 11 nov 2018, 11:57

Bild


Operation: Petersburg (Av Grimzone)
större bilder

SITREP
Rysslands ekonomi har blomstrat i snart 15 år tack vare den växande vapenindustrin och handelsavtalen med Nordeuropa, NATO ser detta som ett stort hot mot världsfreden och har påbörjat en stor operation om att sätta St.Petersburg ur spel och slå ut vår viktigaste handelsstad. Genom att belägra St.Petersburg och svälta staden hoppas NATO på att strypa landets framfart mot att bli den nya världsmakten.

Vår överbefälhavare Konstantin Vasiljev har lyckats fått med sig landets ledare till att göra ett luftanfall in mot den lilla staden Ruha i Finland för att hota logistikförsörjningen som kommer från den större staden Vasa, lyckas vi förstöra Finlands och framförallt NATO:s materiell försörjning som åker mellan Vasa och Ruha så har vi goda chanser att upphäva den belägringen vi utsätts för.


BRIEF

Plutonens uppgift är att bedriva störstrid för att hindra förnödenheter, förstärkning och ammunition att nå fram till NATO styrkornas frontlinje. Väst om FOB Derkhoff (Obj Bezotkatnyy) åker konvojer regelbundet, dessa skall kapas så fort som möjligt för att maximera våra chanser att kunna stanna kvar i området.
Obj Osnov ska vara ett militärläger som innehåller mycket mat & vatten till soldater, beslagta maten till våra egna soldater genom att säkra staden.
Uppe i norr har fienden börjat med minering av städer, Obj Udar ska enligt intel vara ett högriskområde för minor, dessa minor måste undanröjas för att kunna kalla in förstärkning vid senare skede, det ska också finnas en större FOB längre bak i staden som måste intas och eventuellt destrueras.
Obj Bronya har identifierats som ett ställe för fientliga stridsvagnar att bli reparerade på, stridsvagnarna med övriga logistik fordon skall destrueras.
[img]http://[/img]
Bild
Map over AO


Primary Objectives
OBJ BEZOTKATNYY
Kapa fiende konvoj, Transportera material till FOB DERKHOFF

OBJ OSNOV
Säkra stad, Beslagta fiendens material

OBJ UDAR
Inta fiendens FOB, Rensa ut minhot i stad

OBJ BRONYA
Destruera fiendens pansar, Inta fiendens reserv FOB

Secondary Objectives
-

EGNA RESURSER
4x BRDM-2UM (bestyckade)
2x GAZ-66-AP-2 Ambulanser
2x ZiL-131 Lastbilar
8x GAZ-233011 Bilar
2x UAZ-3151 Bilar
2x MiG-29S Jetplan
3x UH-60M (1x MEV) Helikopter
1x Mi-8MT Helikopter

INTEL
-

Speltekniskt
Konvojerna åker från den södra delen av kartan på den största vägen och stannar av på obj bezotkatnytt.
Mine detector och defusal kit kommer finnas i en vit låda inne i briefing hangaren. Minorna i obj udar är till för fordon, gå in per fot och leta efter skyltar om att minor ska finnas i närheten, hittar ni skyltar så hittar ni minorna på vägen bakom.
M2. Mån tumma