SSG on YouTube

Hotel Bravo - Söndags OP

SSG Embedded

[ Fler filmer här ]

Galleri

I'm looking good

Views: 32
By: Hultin
November spanar

Views: 134
By: Pelle
Victor Lima

Views: 104
By: Pelle

* Välkommen till SSG

Välkommen till SSG
Welcome to SSG

(english below)


Vad roligt att du är här! Vi ser gärna att du registrerar dig på hemsidan så att du får mer tillgång till vad som händer och du får även tillgång till forumet.

Hi! Nice to see you here. We would love it if you registered an account for this page. This will give you access to what is going on, and also give you access to the forums.

If you want to contact us in anyway, please register and send a PM to Carlbark.

Tack!
Vilka är SSG?


SSG grundades 2009 och är en stabil och väletablerad ArmA-klan med båda fötterna på jorden. Vi är inriktade på taktisk realism med ett stenhårt gameface under operationerna men med en välkomnande och avslappnad stämning utanför spel.


Vi lånar till viss mån rutiner och arbetssätt från verkligheten som vi sedan har anpassat till att fungera i spelet med fokus på spelnöje och effektivitet. Vi är dock inte intresserade av hur någonting görs i verkligheten om det begränsar oss istället för att lägga till spelglädje.


Vi spelar ofta i komplexa och krävande situationer. För att bäst lösa de uppgifterna tränar vi varje onsdag personlig färdighet, stridsteknik, kommunikation och samarbete med hjälp av våra instruktörer och chefer. Dessa träningar syftar till att utveckla oss både på spelar-, grupp-, plutons- och kompaninivå.Vi använder ett hierarkiskt system både i spelet och utanför. Det är dock inte samma personer som styr i spelet och utanför - Plutonledning och Klanledning är särskilda ansvarsområden. Vi har ansvar uppdelat på ett flertal grupper som jobbar mot att förbättra spelupplevelsen och driva klanen framåt. Det är dock fritt för varje medlem att komma med förbättringsförslag till gagn för klanen både i spelsätt, utrustning och addons - vi uppmuntrar engagemang.


Vi brukar övervägande använda svensk utrustning och material men är inte ovana till att även nyttja material från andra länder om vi bedömer att detta är positivt för spelupplevelsen.Vill du spela med oss?

[ Klicka här ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du måste ha en fungerande epost-adress.


Enfisk
6 January 2018 kl. 19:09:25 by Enfisk
Views: 305 | Comments: 2


Operation: Sand Spectre
[/size]

SITREP
Den lilla önationen Sahrantina är belägen strax utanför afrikas västkust. Ön var i sjuttio år en Rysk koloni vilket ...
Nabel
17 December 2017 kl. 14:16:23 by Nabel
Views: 372 | Comments: 4


Operation: Yippie-Kay-Yay

SITREP
Thirsk är en ö vid gränsen mellan Finland och Ryssland, det startades diskussioner länge sedan om vilken nation faktiskt hade rätt till ön. Då ön i själva verket inte har något värde bortsett från en ...
Kalle
9 December 2017 kl. 00:35:18 by Kalle
Views: 534 | Comments: 6

Operation Bay of FoxesSITREP
Tanoa 2019
En stor kris i utbudet av strategiska metaller som används bland annat i utvecklingen av elektronik, solpaneler med fler har lett fram till en kris där landet Tanoa med sin rika
...
Enfisk
30 November 2017 kl. 16:02:05 by Enfisk
Views: 416 | Comments: 0


BAKGRUND
I mitten på 90-talet härjades sydamerikas kontinent av blodiga inbördeskrig d...
Nabel
23 November 2017 kl. 23:46:02 by Nabel
Views: 560 | Comments: 2

SITREP
Ön Malden är en strategiskt viktig ö för nationen Portabíen, dess stora flygfält i norr och djuphavshamnar i syd möjliggör totalt kontroll över territoriet kring medelhavet. Portabíen har haft ett turbulent år med kraveller runt om i landet. Malden inte skonats från oroligheterna. Maldens befolkning länge varit förtryckt av regeringen, de har som exempel inte fått använda sit...
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 22

* Välkommen till SSG

Vill du söka till SSG?
Swedish Strategic Group (SSG) är en taktiskt ARMA-klan med fokus på seriöst spel i en vuxen miljö.

Klanens storlek varierar men snittar på ca 50-60 medlemmar vid varje spel. Vi spelar på svenska och har en tydlig struktur.

Det är spel i princip varje söndag och vi bygger våra egna uppdrag! Detta betyder att vi får unika uppdag efter våra egna önskemål. 
[ Klicka här ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du måste ha en fungerande epost-adress.

Spelaranmälan

Antal anmälda spelare för kommande event.* Senaste foruminlägg

Le Kalender

March 2018
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 [25]
26 27 28 29 30 31

No calendar events were found.

* Online

  • Dot Guests: 13
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 3
  • Dot Users Online: