SSG on YouTube

Hotel Bravo - Söndags OP

SSG Embedded

[ Fler filmer här ]

Galleri

I'm looking good

Views: 32
By: Hultin
November spanar

Views: 134
By: Pelle
Victor Lima

Views: 104
By: Pelle

* Välkommen till SSG

Välkommen till SSG
Welcome to SSG

(english below)


Vad roligt att du är här! Vi ser gärna att du registrerar dig på hemsidan så att du får mer tillgång till vad som händer och du får även tillgång till forumet.

Hi! Nice to see you here. We would love it if you registered an account for this page. This will give you access to what is going on, and also give you access to the forums.

If you want to contact us in anyway, please register and send a PM to Carlbark.

Tack!




Vilka är SSG?


SSG grundades 2009 och är en stabil och väletablerad ArmA-klan med båda fötterna på jorden. Vi är inriktade på taktisk realism med ett stenhårt gameface under operationerna men med en välkomnande och avslappnad stämning utanför spel.


Vi lånar till viss mån rutiner och arbetssätt från verkligheten som vi sedan har anpassat till att fungera i spelet med fokus på spelnöje och effektivitet. Vi är dock inte intresserade av hur någonting görs i verkligheten om det begränsar oss istället för att lägga till spelglädje.


Vi spelar ofta i komplexa och krävande situationer. För att bäst lösa de uppgifterna tränar vi varje onsdag personlig färdighet, stridsteknik, kommunikation och samarbete med hjälp av våra instruktörer och chefer. Dessa träningar syftar till att utveckla oss både på spelar-, grupp-, plutons- och kompaninivå.



Vi använder ett hierarkiskt system både i spelet och utanför. Det är dock inte samma personer som styr i spelet och utanför - Plutonledning och Klanledning är särskilda ansvarsområden. Vi har ansvar uppdelat på ett flertal grupper som jobbar mot att förbättra spelupplevelsen och driva klanen framåt. Det är dock fritt för varje medlem att komma med förbättringsförslag till gagn för klanen både i spelsätt, utrustning och addons - vi uppmuntrar engagemang.


Vi brukar övervägande använda svensk utrustning och material men är inte ovana till att även nyttja material från andra länder om vi bedömer att detta är positivt för spelupplevelsen.



Vill du spela med oss?

[ Klicka här ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du måste ha en fungerande epost-adress.


Viktor
15 February 2018 kl. 19:44:00 by Viktor
Views: 346 | Comments: 5


SITREP
Läget i Chernarus är spänt. Den lokala motståndsrörelsen Chernarussian Movement of the Red Star (ChDKZ, ryska: Черноруское Движение Красной Звезды/ Chernoruskоie Dvizhenie Krasnoj Zvezdi) har växt sig så stark att Chernarusiska armén inte längre har kontroll över området och har dragit si...
Enfisk
10 February 2018 kl. 15:27:37 by Enfisk
Views: 228 | Comments: 1


Operation: Into The Valley

SITREP
Den forna nationen Takistan har totalt kollapsat efter den västerländska koalitionens invasion för 5 veckor sen. De fåtal int...
Kalle
4 February 2018 kl. 02:52:49 by Kalle
Views: 236 | Comments: 1

Operation Eastern Road



SITREP
SSG har blivit placerade vid ön Malen som en del i den europeiska försvarsalliansens svar på Takistanska armens (TKA) offensiv i området. De takistanska styrkorna skapade sig initialt ett brohuvud genom att säkra en mindre ö ...
Nabel
28 January 2018 kl. 01:03:19 by Nabel
Views: 278 | Comments: 1

SITREP
Det sydkinesiska havet är fyllt av naturresurser som samtliga länder i området vill lägga beslag på främst av dessa är olja. Nationerna i regionen som har dessa resurser inom sina landsgränser blir nu långsamt hotade när kina har bestämt sig för att ta del av oljan i området.
Då kina inte har en landsgräns så skapar de en, genom att bygga artificiella öar.
Här blandade...
Enfisk
16 January 2018 kl. 05:28:42 by Enfisk
Views: 672 | Comments: 10


Operation: Eastern Wind

SITREP
Beketov är en region med många naturtillgångar och industrier. Regionen ligger i landet Arstotzka. Landets regering består...
Pages: [1] 2 3 ... 21

* Välkommen till SSG

Vill du söka till SSG?
Swedish Strategic Group (SSG) är en taktiskt ARMA-klan med fokus på seriöst spel i en vuxen miljö.

Klanens storlek varierar men snittar på ca 50-60 medlemmar vid varje spel. Vi spelar på svenska och har en tydlig struktur.

Det är spel i princip varje söndag och vi bygger våra egna uppdrag! Detta betyder att vi får unika uppdag efter våra egna önskemål.



 
[ Klicka här ]

för att komma till ansökan.

OBS! Du måste ha en fungerande epost-adress.

Spelaranmälan

Antal anmälda spelare för kommande event.



* Senaste foruminlägg

topic ArmA3 Bilder från Operationer
[SSG: Foton]
Vandou
18 February 2018 kl. 21:58:14
topic OP Staind Scott
[SSG: Operationer]
Viktor
17 February 2018 kl. 21:54:04
topic Operation Into The Valley
[SSG: Operationer]
Enfisk
10 February 2018 kl. 16:02:07

Le Kalender

February 2018
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 [21] 22 23 24 25
26 27 28

No calendar events were found.

* Online

  • Dot Guests: 15
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 5
  • Dot Users Online: